Solidaritat

La Policia Municipal de Terrassa organitza una festa solidària per als nens amb càncer

L'objectiu és recollir diners per a la construcció del Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

La Policia Municipal de Terrassa convida la ciutadania a participar en una festa popular en solidaritat amb els nens que pateixen càncer. En concret, els agents conviden els egarencs a passar per la macroperruqueria efímera que s'instal·larà a la plaça Vella i passar per les estisores de les 40 perruqueries col·laboradores, per donar part de la seva cabellera, deixar-se rapar els cabells o, simplement, tallar-se'ls. L'objectiu de la festa és recollir diners per a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues, concretament per a la construcció del Pediatric Cancer Center.

Aquesta festa popular, que se celebrarà dilluns, 18 de setembre, entre les sis i les nou de la tarda, forma part de la campanya "Posa't al seu cap", amb la qual la plantilla de la Policia Municipal vol empatitzar amb els nens i nenes, i les seves famílies, que estan passant pel procés de lluita contra una malaltia com el càncer.

Aquesta campanya centra el calendari solidari 2018 de la Policia Municipal de Terrassa, per al qual agents del cos s'han deixat rapar el cabell per 12 nens i nenes afectats per la malaltia. El cost del calendari, que es presentarà a mitjans d'octubre, serà de 5 euros, un import que es destinarà íntegrament a la construcció del Pediatric Cancer Center.

Dilluns, la plaça Vella presentarà un ambient festiu i familiar amb música en directe, batucada, ball, animadors infantils, disfresses, pintacares i tallers per als més petits. Hi haurà guardioles a la plaça Vella i també es vendran in situ les polseres solidàries que fan els petits pacients de la unitat pediàtrica del càncer de Sant Joan de Déu.

Notícies relacionades

La iniciativa de la Policia Municipal de Terrassa està recollint fons des d'abans de l'estiu, quan un grup de policies municipals de Terrassa van fer el pas de rapar-se per al calendari solidari i les imatges es van fer virals a les xarxes socials. Va ser la seva manera de cridar la ciutadania a sumar-se a la iniciativa i expressar el seu reconeixement als afectats per la malaltia.

Més notícies de Terrassa