Mina d'Aigües manté la voluntat de diàleg a Terrassa per la gestió de l'aigua

Assegura que l'empresa seguirà oferint un servei de qualitat i una atenció al client d'excel·lència

1
Es llegeix en minuts
EFE / TERRASSA

L'empresa Mina d'Aigües, que gestiona actualment el servei de l'aigua a la ciutat de Terrassa, manté la voluntat de diàleg amb el consistori vallesà després que el ple municipal hagi aprovat avui la remunicipalització del servei.

El ple del consistori ha aprovat avui la constitució i els estatuts pels quals es regirà l'entitat pública empresarial local Aigua de Terrassa, EPEL, així com el Reglament del servei municipal de proveïment domiciliari i estalvi d'aigua a Terrassa.

"A l'espera de conèixer els informes i el detall d'aquests acords, Mina vol manifestar públicament el seu respecte per la decisió adoptada i el seu compromís amb el bon servei i la qualitat", assenyala l'empresa en un comunicat.

Notícies relacionades

"L'empresa seguirà oferint un servei de qualitat i una atenció al client d'excel·lència, i recorda al Ple de l'Ajuntament que queden interrogants importants per resoldre en qüestions tan delicades com la subrogació de llocs de treball i condicions laborals, així com la liquidació prevista", afegeix.

"Mina se segueix oferint a dialogar amb l'Ajuntament de Terrassa, tal com ha fet sempre", apunta el text, en el qual destaca que una vegada hagi pogut llegir els informes i la documentació que acompanya els acords adoptats en la sessió plenària d'avui, la companyia es pronunciarà.