TRANSPORT PÚBLIC

Territori i Sostenibilitat estén la línia de bus Terrassa-Barcelona fins a l'aeroport

El recorregut passarà pel campus universitari de l'avinguda Diagonal i arribarà a la T1 i la T2

1
Es llegeix en minuts
ACN / TERRASSA

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat potencia, a partir de l'1 de setembre, el bus exprés Terrassa-Barcelona. La línia passarà a tenir dos recorreguts, un que mantindrà l'actual per la C-58 i l'avinguda Meridiana, i un de nou que passarà pels túnels de Vallvidrera i l'avinguda Diagonal, per connectar el campus universitari i arribar a les terminals 1 i 2 de l'aeroport de Barcelona-el Prat.

El nou servei Terrassa – Campus Diagonal – aeroport de Barcelona constarà de sis expedicions d'anada i sis de tornada de dilluns a divendres feiners, excepte agost.

Aquesta línia permet explorar la nova connexió amb l'avinguda Diagonal, amb un nombre limitat d'expedicions, per ara, a les hores punta. A més, ofereix la possibilitat de connectar amb l'aeroport. La durada del trajecte entre FGC Rambla i la Zona Universitària serà d'uns 60 minuts i fins a l'aeroport, de 85 minuts.

Notícies relacionades

Els caps de setmana i festius i el mes d'agost, el servei no farà parada al Campus i es dirigirà directament a l'aeroport, cosa que reduirà la durada del trajecte a 65 minuts.

Més notícies de Terrassa