Dansa

El Ballet de Moscou torna a Terrassa amb 'El llac dels cignes'

El Centre Cultural recupera un dels espectacles més representatius de la història de la dansa

’El llac dels cignes’ torna al Centre Cultural Terrassa el 8 de setembre.

’El llac dels cignes’ torna al Centre Cultural Terrassa el 8 de setembre.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

El Centre Cultural Terrassa ofereix una nova oportunitat per disfrutar d'un dels ballets més estimats pel públic, ‘El llac dels cignes’, de Txaikovski, que arriba a l'escenari egarenc gràcies al Ballet de Moscou divendres que ve, 8 de setembre.

Aquest és un dels ballets més representatius de la història de la dansa i un dels més estimats de tots els temps. En escena, els artistes captiven el públic i transmeten emotivitat i la tècnica més depurada de l'escola russa. El seu èxit resideix a sumar la qualitat, el compromís i la passió pel món del ballet.

‘El llac dels cignes’ recorre tota la gamma d'emocions humanes i el consens popular s'inclina a assenyalar a Txaikovski com el compositor de música per a ballets més admirat. Aquesta obra mestra de la dansa es representarà en versió original amb coreografia de Marius Petipa i Lev Ivanoz, i amb Cristina Terentiev, Anatolie Ustimov i Alexei Terentiev com a solistes, dirigits per Timur Faiziev.

Notícies relacionades

Fundat el 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Faiziev, el Ballet de Moscou està format per alguns dels ballarins més destacats i coreògrafs dels ballets russos com Bolxoi o Stanislavski, i és, avui dia, una de les companyies més importants del seu país.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Dansa