FGC

L'estació Terrassa Rambla finalitza les obres de millora dels accessos

S'ha renovat l'escala mecànica per fer-la més ampla i s'han ampliat les escales fixes

1
Es llegeix en minuts

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha finalitzat les obres de remodelació i millora dels accessos a l'estació de Terrassa Rambla de la línia Barcelona-Vallès, després d'una inversió de 187.388 euros.

Segons ha informat FGC, durant sis setmanes s'ha renovat l'escala mecànica d'accés a les andanes per fer-la més ampla, i també s'han ampliat les escales fixes.

La finalització dels treballs permet la reobertura de l'andana de la via 2 de l'estació, que estava fora de servei des del 25 de juny per les obres.

Les obres es finalitzen la mateixa setmana que el Govern aprova el Contracte Programa de Ferrocarrils de la Generalitat pel període 2017-2021 que permetrà a l'empresa pública fer front a les inversions i explotacions previstes segons les funcions que té encomanades en el marc de la normativa vigent.

Notícies relacionades

Entre els objectius estratègics dels pròxims anys està la compra de 15 nous trens que han de donar servei a la línia del Vallès davant l'increment de la demanda experimentat per la prolongació de les línies de Terrassa i Sabadell.

Més notícies de Terrassa