Infraestructures

Terrassa inverteix 626.000 euros en el manteniment dels centres educatius

Les actuacions es realitzaran en vuit escoles bressol, nou escoles d'infantil i primària, dues d'educació infantil i quatre escoles municipals

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

L'Ajuntament de Terrassa destina aquest any un total de 626.693 euros al manteniment dels centres d'ensenyament de titularitat pública a la ciutat, xifra que representa un increment de prop de 57.000 € respecte a l'any passat.

L'augment obeeix principalment al fet que el Govern municipal ha inclòs dins del programa Terrassa Barris en Marxa algunes actuacions en escoles, que inicialment no estaven previstes en el programa d'inversions d'enguany.

En total, aquest any s'han projectat obres i treballs diversos en vuit escoles bressol, nou escoles d'infantil i primària, dues d'educació especial i quatre escoles municipals.

Les obres de més envergadura es fan coincidint amb les vacances estivals. Durant aquest període s'actuarà a les escoles de primària, les d'educació especial i la majoria d'escoles bressol, i també es durà a terme una de les actuacions previstes a l'escola La Llar.

Notícies relacionades

Altres intervencions, generalment amb poca afectació en el funcionament del centre, es fan durant el curs. Aquest serà el cas, sobretot, de diverses de les actuacions del programa Terrassa Barris en Marxa, que encara s'han d'adjudicar.  

Més notícies de Terrassa