Anar al contingut

NORMATIVA

Terrassa intensifica la vigilància de les conductes en la tinença de mascotes

L'Ajuntament posa en marxa una campanya durant la qual la Policia Municipal farà un seguiment especial del compliment de l'ordenança

EL PERIÓDICO / TERRASSA

L'Ajuntament de Terrassa posa en marxa una campanya per fer un seguiment especial del compliment de l'Ordenança de Tinença i Protecció dels Animals. “La millora de les condicions meteorològiques conviden a disfrutar més a l'aire lliure i passar més temps al carrer. Això val tant per als ciutadans que volen passejar amb les seves mascotes, com també per a tota la resta de terrassencs. Aquesta coincidència i major ús de l'espai públic pot portar a certes friccions i, per aquest motiu, el començament del mes de juny ha sigut l'escollit per fer un seguiment especial del compliment de l'Ordenança de Tinença i Protecció dels Animals per part de la Policia Municipal”, apunten des del consistori.
 
Des del cos local de seguretat s'ha detectat un increment dels requeriments de la ciutadania per infraccions relatives a la tinença d'animals. Aquest és un dels motius pels quals es desplega aquest dispositiu amb l'objectiu d'afavorir una convivència tranquil·la entre les persones que gaudeixen dels carrers amb les seves mascotes i els que no tenen animals.
 
La vigilància es localitzarà durant les setmanes vinents a llocs on s'ha detectat una major freqüència d'infraccions. Aquests espais han sigut identificats segons les denúncies prèvies i en col·laboració amb diferents serveis municipals.

En aquests espais s'incrementarà la presència policial d'uniforme, per traslladar a les persones propietàries dels animals l'obligació de respectar la normativa i les queixes de la resta del veïnat. Aquests agents sancionaran també les conductes infractores i es fixaran especialment en el respecte de la normativa relativa a la tinença d'animals de races considerades potencialment perilloses.

En la mateixa línia, hi haurà agents no uniformats per detectar algunes de les infraccions més habituals, com per exemple el fet que alguns amos no recullin els excrements dels seus gossos.

Més notícies de Terrassa a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Animals

0 Comentaris
cargando