Economia social

Terrassa serà ciutat fundadora de la Xarxa de Municipis per a l'Economia Social i Solidària

L'associació existeix des del 2015, però vol formalitzar-se i consolidar aquelles activitats econòmiques que tenen un valor social afegit

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

Terrassa serà una de les ciutats que constituiran l'associació Xarxa de Municipis per a l'Economia Social i Solidària. Serà en un acte el pròxim 17 de maig que formalitzarà la xarxa, que ja existeix des del 2015 i que vol consolidar aquelles activitats econòmiques que tenen un valor social afegit.

Terrassa es convertirà, així, en una de les ciutats fundadores de la nova entitat després que l'Ajuntament aprovés en l'últim Ple els seus estatuts. El tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, serà el representant de l'Ajuntament a l'entitat.

Pròximament es constituirà a la ciutat el Consell Municipal de l'Economia Social i Solidària, que haurà d'aprovar el pla estratègic del sector en el qual l'Ajuntament està treballant en col·laboració amb els diferents actors de la ciutat. D'aquesta manera, el govern municipal fixa l'economia social i la cultura empresarial cooperativa com a prioritats d'aquest mandat.

Notícies relacionades

Terrassa ha participat des dels inicis de la Xarxa per a l'Economia Social amb la quarantena de municipis catalans que en formen part. La nova associació, que ara es formalitza, serà la primera entitat a l'Estat impulsada per municipis dedicada a la promoció de l'economia social.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Solidaritat