Fira

Terrassa acull la 2ª Fira Esplay de Playmobil

El Concurs Infantil Abacus de Diorames Playmobil i la Ruta d'Aparadors Playmobil són les principals novetats d'aquesta edició

170316-rp-fira-esplay-playmobil-1

170316-rp-fira-esplay-playmobil-1

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

L'Esplay Terrassa-Fira de Col·leccionisme de l'Univers Playmobil arriba aquest cap de setmana, 25 i 26 de març, al Recinte Firal de Terrassa, en una 2ª edició, que s'avança uns mesos al calendari, buscant establir una data per fixar-se al calendari d'activitats de la ciutat.

D'aquesta manera, Ignasi Puig, director de l'Esplay, explica que “ens agradaria establir finals de març com una data significativa per a tots aquells amants dels Playmobil i tota aquella gent que pugui tenir interès en el joc educatiu, la creativitat i tot el relacionat amb els valors de la marca”.

Entre les novetats més importants d'aquesta nova edició es troben el primer Concurs Infantil Abacus de Diorames Playmobil, obert a nens d'entre 4 i 16 anys, i una Ruta dels Aparadors Playmobil, on 20 comerços de Terrassa Centre estaran decorats amb elements d'aquesta iconografia tan particular.

Respecte de la primera edició, visitada per més de 3.000 persones, les diferents seccions s'amplien i acullen variacions. Així, la galeria de figures gegants que presideix l'entrada a l'espai creix fins a les 16 peces i dos personatges animats donaran la benvinguda al públic i es faran fotografies amb els assistents.

Notícies relacionades

L'exposició de diorames també s'incrementa fins a les 15 recreacions de gran format i un d'ells serà interactiu, així el públic infantil podrà participar en la seva construcció durant el cap de setmana. En aquesta edició s'estrenaran, a més, dos nous col·leccionistes, un de Ripoll i un altre de Montmeló, que exposaran els seus diorames inèdits.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Joguines