Cultura

Joe Lovano, Tom Harrel o Benny Green, figures del cartell del 36è Festival de Jazz de Terrassa

El músic català Pau Casares ha estat guardonat amb el premi Jazzterrassman 2017

170216-rp-festival-jazz-8

170216-rp-festival-jazz-8 / Ajuntament de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
ACN / TERRASSA

Joe Lovano, Tom Harrel, Benny Green, Popa Chubby o la reunió d'un All Stars de jazz manouche Gipsy Swing Summit, són algunes de les atraccions principals del 36è Festival de Jazz de Terrassa.

La programació, que es desenvoluparà entre el 15 de març i el 2 d'abril, inclou 50 actuacions en directe, protagonitzades per uns 250 músics i una oferta que es completa amb a prop de 40 activitats que inclouen en el Festival nous espais d'Ullastrell i Viladecavalls.

A més dels noms internacionals, el Festival continua reivindicant els pioners de l'escena del jazz català. Al mateix temps, potencia el suport als joves emergents i treballa amb la pedrera en col·laboració amb centres de formació musical, programes pedagògics, masterclass i jam sessions.

Durant la presentació del Festival també es va desvetllar el premi Jazzterrassman 2017, un reconeixement que s'ha emportat el músic català Pau Casares. Clarinetista, saxofonista, director de banda i pedagog, Casares ha tocat a Terrassa des de 1973 en espais com l'antiga Jazz Cava, la Nova Jazz Cava i els diferents escenaris històrics del certamen egarenc, on ha mostrat la seva habilitat instrumental en més de 130 ocasions.

Notícies relacionades

 

 Més notícies de Terrassa

Temes:

Jazz