Cultura

Víctor Ullate obrirà la 34ª Temporada BBVA de Dansa al Centre Cultural Terrassa

La programació abraçarà tots els gèneres amb un total de sis actuacions aquest 2017

foto 3159190

foto 3159190

1
Es llegeix en minuts
ACN / TERRASSA

La companyia de Víctor Ullate serà l'encarregada d'iniciar la programació de la 34ª Temporada BBVA de Dansa al Centre Cultural Terrassa el proper 25 de febrer amb “Amor Brujo”.

El ballet, que ja ha visitat en altres ocasions l'escenari egarenc, donarà així el tret de sortida a un calendari d'actuacions que abraçarà tots els estils de la dansa, des del clàssic fins al neoclàssic, passant pel contemporani i el flamenc.

D'aquesta manera, l'11 de març arribarà l'actuació d'Ivan Vasiliev amb grans figures del ballet rus, mentre que a finals d'abril serà el torn de Blanca Li i Maria Alexandrova, amb l'espectacle ‘Deésses et démones’’.

La primera part de la temporada es tancarà el maig amb la creació contemporània ‘Les quatre estacions’, amb la companyia italiana Spellbound Contemporary Ballet.

La programació del BBVA de Dansa continuarà l'octubre amb els holandesos Introdans, que homenatjaran Hans van Manen, el principal exponent de l'escola holandesa de ballet.

Al novembre, està prevista l'actuació del nonagenari Yuri Grigorovich, amb les ‘Suite Epartaco’ i ‘Suite Llac dels Cignes’, mentre que la temporada acabarà amb la gala d'Estrelles de l'Òpera de París, amb la reconeguda Aurélie Dupont.

Per una altra banda, el Centre Cultural Terrassa i el Grup BBVA també han anunciat que el 2017 tornaran a desplegar activitats paral·leles al festival, amb actuacions dirigides als joves i al públic familiar. En aquesta línia, al juny està prevista una representació del 'Trencanous’ i ‘Coppelia’.

Notícies relacionades

La 33ª Temporada, que acaba de finalitzar, s'ha tancat amb més de 5.000 visitants i un espectacle final protagonitzat per Laura Morera, Aleksandre Campbell i Steven McRae, entre d'altres. Al llarg de l'última temporada, també han passat pel festival Igor Yebra, Eva Yerbabuena, el Ballet Nacional de Marsella, el Ballet Estatal de Geòrgia, la Companyia Nacional de Dansa i el Ballet de Biarritz.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Dansa