Cultura

La nova temporada del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa comptarà amb dotze obres

Faemino y Cansado, el Senyor Bohigues, 'Avui no sopem', 'Relat d'un nàufrag i 'Sota teràpia' són alguns dels principals reclams

161216-rp-caet-1

161216-rp-caet-1 / Ajuntament de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

Faemino y Cansado, el Senyor Bohigues, ‘Avui no sopem’, ‘Relat d'un nàufrag’ i ‘Sota teràpia’ són alguns dels principals reclams de la nova temporada del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET), que tindrà lloc entre gener i juny de 2017.

En total, seran una dotzena d'obres que conformaran una programació pensada per a tots els públics. Els grans espectacles es realitzaran al Teatre Principal i les produccions de petit format a l'Alegria i a la sala Maria Plans. Entre aquestes últimes obres, hi haurà ‘Clàudia’, ‘L’empestat’ i una nova edició de l'‘’Elixir’ de Rosa Boladeras.

Pep Pla, director del CAET, explica que es tracta de “teatre social, creació contemporània, teatre literari i poètic, però, sobretot, en aquesta temporada hi ha moltes dosis de comèdia”.

El CAET no s'oblida de la programació familiar i els més petits podran disfrutar de quatre espectacles al Teatre Principal. Entre ells, ‘Rinxolets d'or’, ‘Els tres porquets es caguen de por’, ‘Aladdin’ i ‘Les princeses també es tiren pets’.

Notícies relacionades

Respecte al balanç de l'última temporada, els espectacles del CAET han aconseguit un 90% d'ocupació en sala. Per a Jordi Flores, regidor de cultura, això “és un fet que ens fa molt feliços i un gran mèrit, entenem, de la direcció i també de l'equip tècnic del CAET”.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Teatre