Temporada nadalenca

Terrassa obre la temporada de Nadal amb l'encesa de les llums i el pessebre

S'incrementa en 86 els punts de llum fins a arribar als 403 repartits per tota la ciutat

161126 inauguraci-pessebre-i-llums-nadal 4

161126 inauguraci-pessebre-i-llums-nadal 4

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va presidir el divendres al Raval de Montserrat el tradicional acte d'encesa de l'enllumenat nadalenc i la inauguració del pessebre institucional.

A l'acte també hi van participar el tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, el regidor de Cultura, Jordi Flores, la regidora del Districte 1, Meritxell Lluís, i d'altres membres de l'Ajuntament, així com representants de l'Agrupació de Pessebristes de Terrassa i d'altres associacions i entitats de la ciutat, i la fotògrafa Mireia Comas, autora de la imatge que il·lustra la postal de Nadal de l'Ajuntament de Terrassa.

L'alcalde va ser l'encarregat d'encendre la llum del pessebre oficial, així com de l'enllumenat nadalenc i de la façana de l'Ajuntament. La banda de Terrassa va amenitzar l'acte interpretant un repertori de nadales.

L'acte, un any més, serveix per obrir la celebració de Nadal i donar inici a les activitats programades a la ciutat per a aquestes dates.

MÉS DE 400 PUNTS DE LLUM

Terrassa comptarà aquest any amb un total de 403 punts de llum, 86 més que l'any passat. Com a principal novetat d'aquest Nadal, algunes de les xemeneies més emblemàtiques de la ciutat, com les de la plaça Nova, la plaça Didó i la plaça Anònima, lluiran un enllumenat especial.

El servei de Comerç ha acordat amb els eixos i associacions de comerciants la selecció dels elements lumínics, tots de baix consum amb tecnologia LED, i ha aportat 77.100 euros per cobrir el 100% del cost.

Per la seva banda, l'Agrupació de Pessebristes, encarregada de la instal·lació del pessebre institucional per setè any consecutiu, ha presentat un diorama que reprodueix una construcció palestina tradicional de sostres plans, amb diferents nivells d'alçada i amb diversos motius decoratius i d'ambientació de l'època.

Notícies relacionades

L'autor de l'obra és Santi Pascual, amb l'ajuda de Pepe Baldomà i Pere Giner, i el suport d'un equip de cinc col·laboradors en el muntatge.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Nadal