El Parc Científic i Tecnològic de Terrassa acull 25 joves emprenedors

Orbital 40 es converteix en un dels centres YUZZ d'Espanya, el programa d'impuls als nous projectes del Centro Internacional Santander Emprendimiento

1
Es llegeix en minuts

El Parc Científic i Tecnològic d'Orbital 40 es converteix, des del mes de març, en un dels més de 40 centres YUZZ d'Espanya per a la convocatòria 2015. Mitjançant aquest programa, 25 joves egarencs rebran formació específica per desenvolupar el seu pla de negoci. Els millors projectes optaran a un viatge a Silicon Valley i a finançament per a la seva empresa.

YUZZ és un programa d'impuls a l'emprenedoria del Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), que compta amb el finançament del Banco Santander i la col·laboració de més de 40 organitzacions públiques i privades de l'Estat, entre les quals hi ha l'Ajuntament de Terrassa i el Centre Tecnològic LEITAT.

Es dirigeix específicament a joves d'entre 18 i 30 anys a qui s'ofereix formació per posar en marxa plans de negoci a partir d'idees de base tecnològica.

A Terrassa, tot el projecte YUZZ es desenvolupa dins de l'àmbit d'Orbital 40. Leitat és l'entitat coordinadora i les formacions s'imparteixen a l'EUNCET Bussiness School, una altra de les entitats vinculades al Parc Científic i Tecnològic de Terrassa.

Cinc mesos de formació

El programa de formació tindrà una durada de cinc mesos, durant els quals experts en diferents àmbits transmetran als joves coneixements, tècniques i recursos per convertir les seves idees en un projecte d'empresa sòlid.

Aquests 25 joves egarencs formen part dels més de 2.000 emprenedors de tot Espanya seleccionats per participar en aquest projecte pel seu perfil, trajectòria, capacitat per comunicar la idea proposada, creativitat i component innovador del projecte, etcètera.

Els millors projectes optaran a diferents premis, com 40 viatges a Silicon Valley, finançament per posar en marxa tres empreses i 80 beques pel fòrum Impulsa, una gran trobada d'emprenedors que tindrà lloc a Girona el mes de juny vinent.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa