Minyons de Terrassa, protagonista de la nova imatge d'un vi Covides

Cinc vins i quatre caves conformen la gamma de productes Casteller elaborada per la cooperativa penedesenca

Mostra d’alguns dels vins i caves Casteller de la cooperativa Covides.

Mostra d’alguns dels vins i caves Casteller de la cooperativa Covides. / Covides

1
Es llegeix en minuts

La cooperativa penedesenca Covides presenta la nova imatge dels vins i caves Casteller, un projecte que ha rebut la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. La gamma de productes Casteller incorpora en les etiquetes fotografies de pinyes de diferents colles, entre elles, Minyons de Terrassa, representant del vi blanc semi dolç.

Les fotografies de les etiquetes són del fotògraf de castells David Oliete, i les ampolles incorporen, a més, un codi QR vinculat a una pàgina web específica on es vincula la cultura del vi i la dels castells.

El criteri per escollir quines colles sortien en els productes l'ha determinat la coordinadora, que ha utilitzat el rànquing casteller de la temporada 2013 per escollir les nou colles.

La gamma Casteller la integren cinc vins de la DO Penedès. Entre ells, el blanc de blancs, amb la imatge de la colla Castellers de Vilafranca, el blanc semi dolç, amb la colla Minyons de Terrassa, el rosat, amb la Vella dels Xiquets de Valls, el negre, amb la Jove dels Xiquets de Tarragona, i el merlot barrica, amb la dels Capgrossos de Mataró.

Pel que fa als quatre caves, hi ha el brut nature, amb la colla Joves Xiquets de Valls, el brut, amb la dels Castellers de Barcelona, el semi sec, amb la dels Castellers de Sants, i el brut rosat, amb la dels Xiquets de Tarragona.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa