El Centre Cultural de Terrassa presenta la 31a Temporada de Dansa

A la gala, que se celebrarà el 30 d'agost, hi actuaran Lucía Lacarrana, Xiomara Reyes i Marianela Nuñez

Representants de l’IBStage participaran en la presentació de la Temporada de Dansa de Terrassa

Representants de l’IBStage participaran en la presentació de la Temporada de Dansa de Terrassa / Centre Cultural

1
Es llegeix en minuts
L.M. / Terrassa

La Temporada BBVA de Dansa arriba a la seva 31a edició i es presentarà amb una gala, el 30 d'agost, al Centre Cultural de Terrassa. L'acte comptarà amb l'actuació de tres estrelles del ballet: Luís Lacarra, Xiomara Reyes i Marianela Nuñez, acompanyades per les seves parelles, Marlon Dino, Rinaldo Venuti i Thiago Soares.

L'espectacle de presentació de la 31a Temporada, preparat pels directors artístics Elías García i Xiomara Reyes, reunirà els primers ballarins de la Bayersche Staatsoper de Berlín, la Royal Ballet de Londres i l'American Ballet Theatre.

A més, l'obertura i la clausura de l'espectacle seran interpretades per un cos de més de 100 artistes, representants de la nova generació de ballarins que participen en l'IBStage, l'stage internacional de dansa que tindrà lloc del 10 al 31 d'agost a l'Auditori de Barcelona.

Abans d'aquest espectacle, es presentarà la programació de la Temporada BBVA de Dansa-Tardor 2014, proposta iniciada el 1984 de la mà d'obra social de Caixa Terrassa i que actualment s'ha convertit en l'únic equipament de caràcter privat que programa aquest gènere artístic des de fa 31 anys de manera ininterrompuda.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa