Som Estiu proposa una trentena d'activitats al voltant de la música, el teatre i el circ

El programa recupera el Ball de Sant Roc i inclou el setè cicle de música i patrimoni 'Sons del temps'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Terrassa

L'Ajuntament de Terrassa presenta, per segon any consecutiu, el festival cultural Som Estiu, amb una trentena d'activitats musicals, de circ, teatre i oci repartides per tota la ciutat i per a tots els públics.

La programació inclou a més el setè cicle de música i patrimoni ‘Sons del temps’, la segona edició del Festival de Música a la Seu d’Ègara, el segon cicle de Música Jove a l'amfiteatre de la plaça de Catalunya i el sisè Festival de circ.

Som Estiu inclou tota mena de propostes artístiques, en molts casos amb entrada gratuïta, per facilitar l'accés als espectadors i ampliar l'oferta cultural durant els mesos d'estiu.

La principal novetat d'aquesta edició és la recuperació del Ball de Sant Roc, una jornada festiva que antigament se celebrava molt a Terrassa. La plaça del Progrés acollirà un ball a càrrec d'Amar Mende, amb un repertori popular de boleros, pasdobles i polques. La segona novetat arribarà el setembre, amb una proposta musical del Col·lectiu Brossa als Mercats de la Independència i de Sant Pere.

Música i tradició

Aquest dijous s'inicia el cicle ‘Sons del temps’ amb Mara Aranda, que actuarà a les Esglésies de Sant Pere, després que s'hi inauguri una exposició d'instruments musicals.

El segon Festival a la Seu d’Ègara torna amb tres concerts aquest cap de setmana i amb vocació d'ampliar-se i consolidar-se. L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 programa tres originals i atractives sessions amb peces del 1714, a més de propostes en què el públic decideix l'actuació, com a referència a l'any de la consulta.

Notícies relacionades

Per la seva part, el Música Jove tindrà tres concerts a l'amfiteatre de la plaça Catalunya. El primer aquest divendres amb el grup Sis Ocells d'un tir, un dels finalistes del Festival TAM.

Més notícies de Terrassa