Terrassa se suma a la moda del vídeo 'time lapse' per promocionar la ciutat

Els realitzadors egarencs Artur Álvarez i Santi Ortiz han utilitzat més de 40.000 fotos per realitzar la producció

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Terrassa

L'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Comunicació, produeix un vídeo promocional de la ciutat basat en la tècnica 'time lapse'. El vídeo, de poc més de tres minuts, mostra escenes quotidianes de la ciutat de manera accelerada, i aconsegueix un efecte de “càmera ràpida” que permet mostrar coses que normalment són molt lentes o gairebé imperceptibles per a l'ull humà.

La tècnica time lapse està de moda i són nombroses les ciutats al voltant del món les que l'estan utilitzant per realitzar vídeos promocionals, que acostumen a destacar per la seva espectacularitat més que per transmetre missatges concrets o oferir informació de la ciutat més enllà de la visual.

El vídeo de Terrassa està formada per més de 40.000 fotos en alta resolució i una postproducció final en full HD. L'espectacularitat del conjunt queda reforçada per la utilització d'òptiques tipo gran angular i una innovadora selecció dels punts de vista. Els autors del vídeo són els realitzadors Artur Álvarez i Santi Ortiz i el compositor musical Jordi Cornudella, els tres egarencs.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa