Els Minyons descarreguen un 3d9f al cim de la Mola

La Colla celebra el seu 35è aniversari acompanyada de més de 500 persones

Minyons aixequen un 3d9f al cim de la Mola

Minyons aixequen un 3d9f al cim de la Mola / Mireia Comas

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Terrassa

Els Minyons de Terrassa es va presentar públicament com a Colla Castellera ara fa 35 anys i per commemorar-ho han pujat al cim de la Mola per fer-hi una actuació.

L'objectiu de la jornada era fer un ‘3d9 amb folre’, un repte que requeria mobilitzar un gran nombre d'efectius i simpatitzants. I així ho van fer. Cap al migdia, hora de l'actuació, el monestir de Sant Llorenç del Munt acollia més de mig miler de persones entre castellers i visitants.

L'actuació va començar després del ball de Serrallonga, amb recitació de versos amb connotacions castelleres, i del nou ball de gitanes de la ciutat de Terrassa, una formació que es va estrenar per la Festa Major.

Els malves van començar la jornada amb la torre de 8 amb folre. En segona ronda, el 3d9 amb folre es va descarregar a més de mil metres d'altitud, i es converteix en el castell de nou pisos que s'ha descarregat a més altura fins ara. En la tercera ronda es va completar el 5d8.

Per arrodonir l'actuació, els Minyons van descarregar el va de 6, una construcció molt poc usual que ja havien portat a plaça aquesta temporada.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa