Nadal, tres setmanes de baixa

nadal-1

nadal-1 / PAUL CROCK (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rafael Nadal té una lesió de grau 1 al psoes ilíac de la cama dreta, segons ha revelat la ressonància magnètica a què aquest dimecres ha sigut sotmès en un hospital de Melbourne. El número 1 mundial haurà d'estar unes tres setmanes de baixa, segons el diagnòstic. 

Notícies relacionades

Nadal haurà d'estar parat durant les dues setmanes vinents per començar, després, el seu "procés de rehabilitació i readaptació a la pista, i reprendrà els entrenaments de manera progressiva", segons explica el comunicat que ha fet públic. "El temps normal de recuperació és del voltant de tres setmanes, cosa que li permetrà reprendre normalment el calendari de competició prevista" per jugar els tornejos d'Acapulco, Indian Wells i Miami.

El tennista balear va patir la lesió durant el partit de quarts de final de l'Open d'Austràlia que l'enfrontava al croat Marin Cilic. Nadal, amb molèsties des del tercer set, va optar per la retirada després de 3 hores i 47 minuts de partit amb un marcador favorable a Cilic per 3-6, 6-3, 6-7(5), 6-2 i 2-0.