BAIXES AL TENNIS

Djokovic ajorna el seu retorn a Abu Dhabi per dolor al colze

El serbi serà substituït per Andy Murray, un altre tennista que torna després de sis mesos de baixa

jcarmengol41431105 file   this is a wednesday  july 12  2017 file photo of serb171229132149

jcarmengol41431105 file this is a wednesday july 12 2017 file photo of serb171229132149 / Joe Toth

1
Es llegeix en minuts

El tennista serbi Novak Djokovic, exnúmero u del món, estava ansiós per tornar a jugar però la lesió al colze que l’havia tingut apartat de les pistes des del passat Wimbledon va tornar a causar-li molèsties ahir, unes hores abans de debutar en el torneig d’exhibició d’Abu Dhabi. L’exnúmero 1 s’havia d’enfrontar a l’espanyol Roberto Bautista, però va optar per retirar-se per evitar problemes.

Notícies relacionades

«Ho sento. Estic molt decebut per no poder jugar, però he tornat a sentir dolor i els metges m’han recomanat que no prengui riscos. Els pròxims dies prendrem una decisió sobre el futur», va declarar el tennista serbi de cara a la seva participació en el torneig de Doha, on hauria de jugar la setmana que ve, i l’Open d’Austràlia que comença el 15 de gener vinent. 

La baixa de Djokovic va ser coberta a última hora per Andy Murray, que estava al país dels Emirats Àrabs Units entrenant-se amb vista al seu retorn i va acceptar jugar un set d’exhibició en el qual va perdre per 6-2 amb Bautista, que avui s’enfrontarà al sud-africà Kevin Anderson (16.00 hores, Teledeporte). El tennista escocès, absent de les pistes també des de fa mesos per una lesió al maluc, té previst reaparèixer la setmana que ve a Brisbane (Austràlia), encara que també s’ha mostrat molt caut sobre el seu estat físic. «Vull anar a poc a poc», va declarar Murray.