DERROTA DEL MANACORÍ

Kyrgios elimina Nadal de Cincinnati i té un bell gest amb Barcelona

El mallorquí serà dilluns número u malgrat caure en quarts davant el tennista australià

Aaron Doster (USA Today Sports)

Kyrgios elimina Nadal de Cincinnati i té un bell gest amb Barcelona
MASON, OH - AUGUST 18: Nick Kyrgios of Australia is congratulated by Rafael Nadal of Spain after their match during day 7 of the Western & Southern Open at the Lindner Family Tennis Center on August 18, 2017 in Mason, Ohio.   Matthew Stockman/Getty Images/AFP

/

1
Es llegeix en minuts

Rafa Nadal s'ha acomiadat del Masters de Cincinnati a quarts de final aquesta matinada. L'australià Nick Kyrgios s'ha desfet amb contundència de Nadal per 6-2 i 7-5 en una hora i 20 minuts. Malgrat això, i malgrat la també derrota a Mont-real, el tennista de Manacor es convertirà dilluns en número u mundial en substitució de Tim Murray.

El polèmic Kyrgios, de 22 anys i 23 a la llista de l'ATP, ha jugat àgil i motivat, mentre que Nadal ha comès molts errors no forçats. Fins a 26 pilotes han mort fora o s'han estavellat a la xarxa sense sentir-se particularment forçat. Ha estat especialment fluix al primer set, resolt amb inusual claredat per Kyrgios.

Notícies relacionades

Al segon ha presentat més resistència, però al quart 'match ball', l'australià ha rematat el pas a semifinals, on es veurà les cares amb David Ferrer la matinada que ve (01.00 hores). Dimitrov i Isner jugaran l'altra semifinal.

Kyrgios, que ha protagonitzat una infinitat de polèmiques en la seva curta carrera pel seu caràcter tempestuós, ha tingut un detall amb Barcelona a l'acabar el partit. Ha firmat a la càmera de televisió al costat del nom de la ciutat de la ciutat i dibuixant un cor.