La imatge del dia: Del Potro consola Nicolás Almagro després de caure lesionat

lmendiola38697560 spain s nicolas almagro  c  is helped to get up after an inj170601152052

lmendiola38697560 spain s nicolas almagro c is helped to get up after an inj170601152052 / THOMAS SAMSON

2
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Un crit de dolor i després un plor de desesperació i ràbia a la pista. Nicolás Almagro s'ha acomiadat de Roland Garros de la pitjor manera. El genoll dret li ha fallat i s'ha hagut de retirar en el partit de segona ronda que l'enfrontava a l'argentí Juan Martín Del Potro amb el marcador igualat 6-3, 3-6 i 1-1. 

El tennista murcià, que ja es va haver de retirar fa unes setmanes en el torneig de Roma al lesionar-se el mateix genoll, va fer un mal gest en el primer joc del tercer set i va ser atès pel fisioterapeuta, que li va col·locar una bena perquè seguís jugant. Almagro ho va intentar en el següent joc, però en un moviment brusc el genoll li ha fallat i ha caigut a terra desesperat, mentre Del Potro intentava consolar-lo. L'argentí també havia tingut problemes durant el partit i al final del segon set se n'havia anat als vestidors a tractar-se d'un problema d'abductor.

Almagro havia forçat la seva recuperació per jugar a Roland Garros i la lesió podria haver afectat el menisc interior. El tennista murcià s'ha desplaçat a un hospital de París per fer-se les proves del genoll i dictaminar l'abast de la lesió, encara que al seu entorn no eren gaire optimistes. Així com a Roma ell havia explicat que podia fer el moviment, aquesta vegada Almagro no tenia la mateixa sensació. 

FELICIANO LÓPEZ TOMBA FERRER

Notícies relacionades

Mentre Almagro se retirava a la pista número 2, Feliciano López ha aconseguit imposar-se en el duel que l'enfrontava a David Ferrer, després d'una maratoniana batalla de 3 hores i 52 minuts, en què el toledà, que compleix el seu 17è Roland Garros des que va debutar el 2001, s'ha imposat per 7-5, 3-6, 7-5, 4-6 i 6-4. Era el 18è enfrontament entre els dos veterans tennistes espanyols, de 35 anys, i ha sigut la vuitena victòria per al toledà, que només feia unes setmanes havia perdut amb Ferrer a Roma.

Ferrer, finalista del torneig el 2013 i amb 44 victòries a Paris en 15 participacions, no havia sigut eliminat tan aviat de Roland Garros des de la seva segona participació el 2004. "No puc estar content després de perdre en un Grand Slam. Ha sigut un partit dur i Feliciano ha jugat molt bé. La clau ha sigut haver perdut tres serveis al cinquè set, no puc fallar així", ha valorat Ferrer, que arribava a París amb la il·lusió de recuperar les seves bones sensacions. "Ho he donat tot i ho seguiré donant una mica més, mentre cregui que encara puc", ha explicat decebut.