TENNIS

Nadal torna a la Copa Davis

Conchita Martínez comptarà davant Dinamarca amb un equip de luxe que inclou Ferrer, Bautista i Verdasco

1
Es llegeix en minuts
JAUME PUJOL-GALCERAN / BARCELONA

Rafael Nadal tornarà a l'equip espanyol de Copa Davis en l'eliminatòria contra Dinamarca, que es disputarà a Odense del 18 al 20 de setembre, en què estarà en joc la permanència al Grup I EuropeuConchita Martínez ha aconseguit la presència de l'exnúmero 1 mundial en un equip que ha completat amb David Ferrer, actual número 1 espanyol, juntament amb Roberto Bautista Fernando Verdasco, i amb David Marrero com a suplent.

Notícies relacionades

Conchita Martinez disposarà d'un equip de luxe per enfrontar-se a una Dinamarca amb un número 1, Frank Nilsen, que és el 259 mundial. "És un gran equip i anem a Dinamrca amb confiança. Però el més important és la unió i el compromís de tots per tornar al Grup Mundial el 2016", ha valorat la capitana espanyola.

Espanya buscarà mantenir-se en la segona divisió del tennis mundial després d'haver caigut el mes de juliol passat davant Rússia (3-2) en una eliminatòria disputada a Vladivostok en què van arribar a dominar el primer dia per 0-2, i després van perdre inesperadament els tres partits següents.

Temes:

Copa Davis