TENNIS

Madrid perd Serena Williams i Xaràpova

Kvitova i Kuznetsova donen la sorpresa i jugaran la final del torneig femení

Xaràpova, amb gest de desesperació després de perde un punt contra Kuznetsova.

Xaràpova, amb gest de desesperació després de perde un punt contra Kuznetsova. / AP / DANIEL OCHOA DE OLZA

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

El Mutua Open Madrid s'ha quedat sense les seves reines. Serena Williams, actual número 1 mundial, i Maria Xaràpova, defensora del títol, no seran les protagonistes aquest dissabte de la final femenina. Les dues principals favorites han caigut a les semifinals del torneig davant la txeca Petra Kvitova i la russa Svetlana Kuznetsova, respectivament.

Kvitova, doble campiona de Wimbledon (2011, 2014) , ha dominat en 63 minuts Serena Williams a qui s'ha imposat per un contundent 6-2 i 6-3, aconseguint la seva primera victòria davant la nord-americana en cinc enfrontaments. La derrota de Serena és la primera que pateix aquesta temporada des que es va retirar a Indian Wells.

Notícies relacionades

La tennista txeca, que ja va guanyar el torneig el 2010, tindrà l'oportunitat de tornar a inscriure el seu nom al palmarès en una final que l'enfrontarà a Kuznetsova, que també ha donat la sorpresa a l'eliminar en la primera semifinal Xaràpova per 6-2 i 6-4. Kuznetsova, actual número 29 mundial, ha trencat amb aquesta victòria una ratxa de quatre derrotes davant la seva compatriota, a qui no guanyava des del 2008 en les semifinals d'Indian Wells.

MUGURUZA I SUÁREZ, A LA FINAL DE DOBLES

Garbiñe Muguruza Carla Suárez disputaran la final de dobles per segon any consecutiu al vèncer la francesa Kristina Mladenovic i la txeca Karolina Pliskova per 6-1, 3-6 i 10-6. La parella espanyola lluitarà pel títol amb les guanyadores del duel entre la nord-americana Bethanie Mattek Sands i la txeca Lucie Safarova contra l'australiana Cassey Dellaqua i la kazakh Yaroslava Shedova.