Es manté el risc extrem per nevades aquest dissabte i diumenge

Al terç sud la cota de neu se situarà al voltant dels 200 metres fins a primeres hores de la tarda

mapes-nous

mapes-nous
32952781 60
 
32952473 60
preixens-acn
foto 3051663
foto 3051682

/

1
Es llegeix en minuts

El Servei Meteorològic de Catalunya manté la situació de risc extrem per nevades durant tot aquest dissabte, ja que la neu pot afectar qualsevol comarca catalana, excepte el litoral, per sobre de la cota de 300 metres.

Al terç sud la cota de neu se situarà al voltant dels 200 metres, així com també a l'oest de la Depressió Central fins a primeres hores de la tarda. Al Pirineu i el Prepirineu Occidental nevarà en totes les cotes.

Notícies relacionades

A partir d'aquest migdia la cota de neu pujarà progressivament per sobre dels 500 metres i es poden acumular gruixos de més de 10 centímetres per sobre dels 900 metres als Ports. Al Pirineu es podran acumular més de 30 centímetres per sobre dels 2.000 metres.

Les previsions indiquen que per demà, diumengenevarà a totes les cotes al vessant nord del Pirineu. A la resta, la cota de neu se situarà al voltant dels 600 metres, puntualment per sota durant la matinada. Les comarques on es preveu neu són: la Vall d’Aran, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça, el Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta, el Baix Camp, el Priorat, l'Alt Camp, la Conca de Barberà, l'Alt Penedès, l'Anoia, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental, el Bages, el Vallès Oriental, el Moianès, el Berguedà, Osona, el Ripollès, la Garrotxa, la Selva i l'Alt Empordà. Es manté el risc extrem per nevades aquest dissabte i diumenge.

Temes:

Neu