El Periódico

Residències d'avis

Tots els temes

RETALLADES

Més de 120.000 dependents greus no reben prestació

7/9/2017

La patronal dels geriàtrics denuncia que el 10% dels beneficiaris amb dret moren sense rebre la seva paga

Serveis

La Generalitat crea 1.625 places per a persones grans i discapacitats

EFE / SABADELL | 3/9/2017

Badalona i l'Hospitalet comptaran amb 54 noves places cada una, Terrassa tindrà 34 llocs i Sabadell, 16

SERVEIS SOCIALS

El Govern impulsa 1.625 places per a gent gran i discapacitats a la província de Barcelona

El Periódico / Barcelona | 1/9/2017

Gairebé 700 de les destinades a jubilats es concentren a la capital catalana

SECTOR CASTIGAT

Les residències d'avis reclamen 300 milions a la Generalitat

Teresa Pérez / Barcelona | 27/7/2017

Afers Socials anuncia un pla de millora després de les retallades produïdes

REALITAT POC VISIBLE

Avis doblement vulnerables

HELENA LÓPEZ / BARCELONA | 22/7/2017

El Servei d'Atenció d'Urgències a la Vellesa el 2016 ha atès 700 persones de la tercera edat sense recursos

POLÍTIQUES SOCIALS

La Generalitat i L'Hospitalet firmaran un conveni per a la concertació de places de residència

EUROPA PRESS / L'HOSPITALET | 20/1/2017

La finalitat de la mesura és resoldre el dèficit que pateix la ciutat

El primer edifici per a persones grans de Sarrià-Sant Gervasi tindrà 44 vivendes

EL PERIÓDICO / Barcelona | 21/5/2015

Es tracta de la primera promoció d'aquestes característiques que l'Ajuntament construeix al districte i forma part del Pla municipal per ampliar en mil nous pisos el parc públic de vivenda de lloguer assequible

La precarietat d'una comunitat vulnerable

7.700 persones esperen plaça en una residència geriàtrica a BCN

HELENA LÓPEZ<BR/>BARCELONA | 15/6/2014

La ciutat disposa de dos centres nous tancats de la Generalitat a la Prosperitat i al Camp de l'Arpa

DECISIÓ JUDICIAL

Berlusconi complirà condemna atenent persones grans en un geriàtric

ROSSEND DOMÈNECH / Roma | 15/4/2014

Un tribunal de Milà opta per imposar-li un any de serveis socials en lloc de l'arrest domiciliari

250 avis en residències privades deixaran de cobrar ajudes de la Generalitat

28/10/2013

El Govern suspèn la prestació de cuidador no professional a les famílies

FLAMES CONTROLADES

Un incendi obliga a desallotjar 30 avis d'una residència de Barcelona

EUROPA PRESS / BARCELONA | 20/10/2007

REUNIÓ A LA CAPITAL CATALANA PER ANALITZAR UN MERCAT EN ALÇA

Residències perquè els homosexuals grans no hagin de tornar a l'armari

EL PERIÓDICO | 31/8/2007

INICIATIVA DE SERVEIS COPARTICIPADA

Vic dóna inici a les obres d'un centre per a gent gran

PERE PRATDESABA / VIC | 17/7/2007

El Nadal disposarà d'una residència, un servei de dia i vivendes assistides

INVESTIGACIÓ EN MARXA

La Comunitat de Madrid ordena tancar una residència per suposades vexacions a avis

EFE / MADRID | 28/6/2007

El cas s'ha destapat després de l'emissió d'un reportatge amb càmera oculta a Tele 5

HOMICIDI A MADRID

Una dona de 68 anys mor apunyalada en una residència d'avis

EFE / MADRID | 24/6/2007

La víctima va sortir en dues ocasions amb el seu presumpte homicida

CAUSES DESCONEGUDES

Almenys 63 morts en l'incendi d'una residència d'avis a Rússia

AGÈNCIES / MOSCOU | 20/3/2007

100 KM A L'OEST DE RIGA

Moren 26 persones en l'incendi d'una residència d'avis a Letònia

EP/AP / RIGA | 23/2/2007

El ex sevillista no entraba en una convocatoria en Liga desde el pasado 1 de octubre ante Las Palmas