El Periódico

Gastronomia

Tots els temes

LA RECEPTA de mercat

Canelons d'espinacs

PATRICIA BARAJAS | 10/12/2016

amb molt de gust. QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Mossegar l'Atlàntic

MIQUEL SEN | 10/12/2016

Les ostres són sinònim d¿exquisidesa, dins un context que ha deixat de ser un luxe exclusiu

La ciutat de les estovalles

OLGA MERINO / BARCELONA | 9/12/2016

L'escriptor Miquel Sen dóna la seva col·lecció de cartes de restaurants, 1.100, al campus alimentari Torribera

GASTRONOMIA PER A 'SERIÈFILS'

¿Què menjaven a 'Friends'?

9/12/2016

Dos apassionats 'serièfils' recullen en un meticulós i exhaustiu llibre les receptes de tots els plats que apareixen en els 236 episodis de la mítica sèrie

Gent corrent

«El musclo en escabetx del meu avi és un tresor»

GEMMA TRAMULLAS | 8/12/2016

LA RECEPTA

Marron glacé

PATRICIA BARAJAS | 3/12/2016

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Mandonguilles de llebre

MIQUEL SEN | 3/12/2016

El segon sexe

Nostàlgia dels sabors

CARE SANTOS | 3/12/2016

La literatura, com les receptes, és una barreja d'influències dispars que cristal·litzen en un to propi

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Tartuf de temporada

MIQUEL SEN | 26/11/2016

Quan arriba el fred la cotitzada tòfona blanca està en el seu millor punt de maduresa. Ho sap Isidre Gironés, introductor d'aquesta joia gastronòmica a Barcelona.

LA GUIA DEL 2017

Barcelona, per fi 'triestrellada'

FERRAN IMEDIO / GIRONA | 23/11/2016

Lasarte, amb la firma de Martín Berasategui, es converteix en el primer restaurant de la capital catalana que aconsegueix tres estrelles Michelin

Michelin revela avui un nou restaurant amb tres estrelles

FERRAN IMEDIO / GIRONA | 23/11/2016

La guia francesa, que es presenta aquesta nit en un sopar de gala a Girona, promet una edició "espectacular"

RETROSPECTIVA GASTRONÒMICA

Una exposició repassa els 30 anys del Celler de Can Roca

FERRAN IMEDIO / BARCELONA | 21/11/2016

'De la Terra a la Lluna' estarà oberta al Palau Robert fins al 23 d'abril de l'any que ve

Dues mirades

El vi

JOSEP MARIA FONALLERAS | 20/11/2016

LA RECEPTA

Sopa de ceba

PATRICIA BARAJAS | 19/11/2016

EL VI

Finca Monasterio 2014 Barón de Ley

19/11/2016

DOC Rioja 19 ¤

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Mitjanes de bogeria

MIQUEL SEN | 19/11/2016

En aquest país d'escassa tradició carnívora s'imposa la mitjana en versió de màxima maduració, tema que matisa a la perfecció Iñaki López de Viñaspre.

El cuiner Nandu Jubany puja a la moto per esprémer el Dakar 2017

ANNA ROCASALVA / VIC | 17/11/2016

El xef hiperactiu participarà en el ral·li per complir el seu somni i per lluitar contra la leucèmia

El club explora el mercado alemán para buscar alternativas a Coutinho, que no está del todo descartado