El Periódico

Gastronomia

Tots els temes

La 'beer nation' demana asil a l'Hospitalet

CARLES COLS / BARCELONA | 4/2/2017

El festival de la cervesa artesana deixa Barcelona i es trasllada a la Farga aquest any per créixer en públic i professionals acreditats

D'OBAMA A L'ALBERT I EL FERRAN

Anthony Bourdain explora els secrets gastronòmics de Barcelona

3/2/2017

El guru gastronòmic comença al bar La Plata la gravació del seu aclamat programa de la CNN, amb els Adrià com a guies

NOMÉS DEL 2 AL 4 DE FEBRER

Kit Kat sushi, una meravellosa bogeria japonesa d'edició limitada

2/2/2017

Les creacions, inspirades en les varietats de tonyina, ou i eriçó de mar, es llancen per celebrar l'obertura d'una botiga a peu de carrer a Ginza (Tòquio)

ENTREVISTA

Christian Escribà: "'Bogeria...' és un homenatge a la pastisseria"

MANUEL DE LUNA / EL PERIÓDICO | 31/1/2017

El prestigiós pastisser català confessa que el seu programa a TV-3 el va idear arran de la crisi que va patir fa uns cinc anys

amb molt DE gust. QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Menjar-se la mitja lluna

MIQUEL SEN | 29/1/2017

L'ALIMENTACIÓ A ESPANYA

'Masterchef' a casa

ESTHER VIVAS | 29/1/2017

Mai com ara ens hem interessat tant pel menjar i a la vegada hem menjat tan malament

NOVA APOSTA GASTRONÒMICA

El 'reality show' d'un pastís, a TV-3

MANUEL DE LUNA / BARCELONA | 24/1/2017

'Bogeria a la pastisseria' mostra el trepidant dia a dia de Christian Escribà i el seu equip

un veÍ DE SANTS-MONTJUÏC... Ferran Adrià, xef internacional

«Hem creat un diàleg entre Montjoi i Montjuïc»

CARME ESCALES / BARCELONA | 20/1/2017

PETIT OBSERVATORI

La gastronomia no escapa als canvis

JOSEP MARIA ESPINÀS | 18/1/2017

La importància de la tradició i l'impuls de la creativitat van de la mà en la cuina

Buenafuente firma el cartell d'un concurs de tast de vins per parelles

17/1/2017

El certamen celebra el seu 10è aniversari i augmenta la dotació fins a 40.000 euros per als guanyadors

FOGONS DE DOL

La mort del xef Manel Marquès i el commovedor relat de la seva dona

EL PERIÓDICO / BARCELONA | 17/1/2017

Ana Luisa Islas recorda la figura del cuiner en cap del restaurant Suquet de l'Amirall

MIL·LENNISTES BRILLANTS

David Andrés: "Forbes ha valorat l'esforç i la valentia d'emprendre"

SONIA GUTIÉRREZ / BARCELONA | 16/1/2017

El cap de cuina d'Àbac i propietari de Somiatruites figura a la llista dels líders europeus del futur que elabora la revista

CUINER AMB GANXO

El 'minichef' Jefferson enamora a Anglaterra

13/1/2017

El jove concursant anglès del programa de TVE-1 és el personatge de moda als mitjans del seu país

SINGLADURA GASTRONÒMICA

Els bessons Torres porten el Dos Cielos a Madrid

JUAN FERNÁNDEZ / MADRID | 12/1/2017

Els cuiners inauguren un restaurant a les antigues cavallerisses d'un palau convertit en hotel de luxe al centre de la capital

DOL EN ELS BANQUETS

Mor a BCN Joan Manubens, el restaurador que va fer àpats per a Coppola, Allen i Clooney

IOSU DE LA TORRE / BARCELONA | 10/1/2017

L'amo del Passadís del Pep passejava amb orgull el reconeixement que li va donar la guia nord-americana Zagat gràcies a les votacions dels lectors

GENT CORRENT

"I si no vaig al Mesón, ¿on voleu que vagi?»

GEMMA TRAMULLAS | 10/1/2017

Ángel Redondo i María Dolores Hernando, amos del Mesón Castellano, pertanyen a una generació que s'ha esllomat treballant sense perdre el bon humor

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Cuina a foc lent

MIQUEL SEN | 9/1/2017

Gent corrent

«Soc un romàntic; crec en l'artesania del vi»

OLGA MERINO | 8/1/2017

LA RECEPTA

'Brownie' amb magrana

PATRICIA BARAJAS | 7/1/2017

EL VI

Llàgrimes de tardor

7/1/2017

2014 Agrícola de Sant Josep D.O. Terra Alta 9,50 ¤

El conjunto blanco sufrió y evitó la derrota con un gol de penalti de Cristiano Ronaldo