El Periódico

Gastronomia

Tots els temes

De l'Avecrem a l'ànec amb taronja

MIQUEL SEN | 24/3/2017

Un repàs de la gastronomia de la Catalunya dels 60 i els 70: plats escrits en francès, sarsuela, llobarro amb fonoll, ronyons amb jérez, pijama...

AMB GANES D'AMPLIAR EL NEGOCI

Enrique Iglesias i Rafa Nadal obren la seva ambaixada gastronòmica a Miami

21/3/2017

A la inauguració del restaurant Tatel hi va faltar el tercer soci mediàtic, Pau Gasol

tu i jo som tres

Genial a la cuina però a la tele espanta

ferran<br/>Monegal | 20/3/2017

PROJECCIÓ DE FUTUR

Recta final a cala Montjoi per completar l'estructura arquitectònica d'El Bulli 1846

20/3/2017

Ferran Adrià preveu que després del maig s'iniciarà l'interiorisme de l'edifici mentre s'activa el permís per als accessos i l'aparcament

Telerealitat culinària

Dabiz Muñoz s'emporta 'El xef' de viatge a Londres

JUAN FERNANDEZ / MADRID | 18/3/2017

Cuatro estrena diumenge la nova temporada del programa, en la que el cuiner mostra com ha muntat el seu local de la capital britànica

La 18a Carxofada de Sant Boi del 2 d'abril posarà fi al Mes de la Carxofa

EL PERIÓDICO / SANT BOI | 16/3/2017

Al llarg de la jornada s'oferirà un menú degustació i es realitzaran activitats gastronòmiques i culturals

Aquest dissabte se celebra el primer 'Tast de calçots de Gavà'

EL PERIÓDICO / GAVÀ | 2/3/2017

Es tracta d'una iniciativa per promocionar el producte de proximitat

CONSUM

Llagostes més cares pel Mobile

24/2/2017

La fira del mòbil incrementa la demanda de productes alimentaris de luxe, però també els preus

divertida cadena d'errors

Una taverna francesa salta a la fama al rebre per error una estrella Michelin

20/2/2017

El guardó era en realitat per a un restaurant amb un nom i adreça idèntics en dues ciutats diferents

EXPERIMENT SENSE GASOSA

Jamie Oliver, el xef de la paella amb xoriço, beneeix ara el pastís d'espaguetis carbonara

LAURA ESTIRADO / BARCELONA | 20/2/2017

Els tuiters italians estan indignats amb l'últim invent del popular cuiner de la tele britànica

PETIT OBSERVATORI

Un senyor i un restaurant fan història

JOSEP MARIA ESPINÀS | 16/2/2017

El Via Veneto compleix 50 anys marcats per la fidelitat a la marca que el converteix en un clàssic

Menú a base de bitxos per Sant Valentí

14/2/2017

Un restaurant de Tòquio serveix insectes als seus plats per als enamorats

Gent corrent gentecorriente@elperiodico.com

«I a més, trempes. ¡Hem de menjar flavonoides!»

PER<br/>Mauricio <br/>Bernal | 9/2/2017

La Boqueria prohibirà les degustacions a les parades

PATRICIA CASTÁN / BARCELONA | 9/2/2017

L'ajuntament obligarà que els productes es venguin envasats i es degustin fora del mercat

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

L'aristocràcia porcina

MIQUEL SEN | 6/2/2017

Enfront de la carn de boví, la de porc ocupa una injustificada segona plaça gastronòmica. Però és una exquisidesa de mil sabors, del morro a la cua

LA RECEPTA

Cabrit amb salsa

PATRICIA BARAJAS | 4/2/2017

Steve, amb tu va començar tot

CARLES COLS / BARELONA | 4/2/2017

El Barcelona Beer Festival rendeix homenatge amb una moneda amb la seva efígie a l'anglès que va ressuscitar la cervesa artesana a Catalunya

El conjunto blanco sufrió y evitó la derrota con un gol de penalti de Cristiano Ronaldo