El Periódico

Gastronomia

Tots els temes

La Fira de l'Espàrrec de Gavà rep 35 mil visitants

EL PERIÓDICO / GAVÀ | 3/5/2017

Aquest any GastroGavà ha incrementat el nombre de degustacions, amb un total de 13.252 tapes venudes

TASTOS, CURSOS, TERTÚLIES I DEGUSTACIÓ

Barcelona, capital del cafè 'indie'

LUIS BENAVIDES / BARCELONA | 1/5/2017

Una antiga nau del Poblenou acollirà la segona edició de l'Independent Barcelona Coffee Festival els dies 5 i 6 de maig

RETORN CULINARI

Sergio Fernández estrena nova temporada en Canal Cocina

EL PERIÓDICO / MADRID | 30/4/2017

El xef donarà el seu particular toc a les receptes tradicionals proposades pels espectadors a 'Cocinamos contigo'

ANIVERSARI AERI

La revolució del sifó aplicat a la creativitat gastro compleix 20 anys amb Ferran Adrià

28/4/2017

Està considerat com l'eina essencial en la revolució de la cuina del segle XXI

Ho veuràs, però no ho tastaràs

VÍCTOR VARGAS LLAMAS / BARCELONA | 26/4/2017

Les fotos gastronòmiques compartides a Instagram es mouen entre l'elogi i les crítiques de postureig

GENT CORRENT

«Busqueu una passió que us tregui del llit»

CARME ESCALES | 16/4/2017

Als seus 84 anys, Georgina Regàs ha viatjat al Senegal per ensenyar dones a fer confitura de mango com a impuls d'una cooperativa social

amb molt DE gust. QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Qüestió d'ous

MIQUEL SEN | 15/4/2017

La NASA diu que una lluna de Saturn pot tenir condicions d'habitabilitat

13/4/2017

La sonda Cassini ha descobert hidrogen a Encèlad

LA TRADICIÓ MÉS DOLÇA

El retorn de les mones

BEATRIZ PÉREZ / BARCELONA | 13/4/2017

Star Wars, la Patrulla Canina, Lady Bug i el Barça seran les figures protagonistes d'aquesta Setmana Santa

BCN llança una guia vegetariana

PATRICIA CASTÁN / BARCELONA | 11/4/2017

El 'boom' de la cuina sense proteïna animal i la saludable deriven en un manual d'opcions verdes (o gairebé) impulsat pel Gremi de Restauració

«A la carn li va bé el jazz, i al peix, la bossa nova»

PER<br/>Núria <br/>Navarro | 8/4/2017

DEBAT A LA XARXA

La pizza amb espaguetis fins, l'últim novetat a Nova Zelanda

LUIS BENAVIDES / BARCELONA | 7/4/2017

El primer ministre del país oceànic revoluciona els seus seguidors de Facebook amb una fotografia de la seva última creació culinària

A MELBOURNE

Millor restaurant del món: la gala de la revista 'Restaurant', en directe

EL PERIÓDICO / MELBOURNE | 5/4/2017

El Celler de Can Roca aspira a recuperar el tron de la gastronomia mundial

Tres mil persones van assistir a la 18a Carxofada de Sant Boi

EL PERIÓDICO / SANT BOI | 4/4/2017

Es van servir 1.800 menús amb la carxofa com a protagonista

Santa Coloma convoca el concurs de cuina infantil 'Petit Xef'

EL PERIÓDICO / SANTA COLOMA DE GRAMENET | 29/3/2017

Aquest s'inclou en el programa 'Santa Coloma Ciutat Universitària' que pretén acostar el món universitari a tota la ciutadania

TENDÈNCIES GASTRONÒMIQUES

Què menjàvem el 1967 i què mengem ara

CRISTINA SAVALL / BARCELONA | 24/3/2017

Mercabarna celebra el 50è aniversari divulgant un estudi sobre els canvis alimentaris

El árbitro le enseñó la segunda amarila en el minuto 42 al intentar marcar en boca de gol ayudándose con la mano derecha