El Periódico

Gastronomia

Tots els temes

CITA CULINÀRIA A CIUTAT VELLA

El Tast a la Rambla torna aquest dijous amb 50 degustacions

PATRICIA CASTÁN / BARCELONA | 6/6/2017

El festival gastronòmic de la part baixa del passeig aglutina tapes de restaurants de tota la ciutat a 4 euros fins al dia 11

GENT CORRENT

«Érem els sonats que menjaven cargols al riu»

PER MAURICIO BERNAL | 29/5/2017

Barcelona tindrà un centre d'innovació alimentària al 22@

PATRICIA CASTÁN / BARCELONA | 28/5/2017

El projecte privat, que obrirà a la tardor, integrarà recerca, docència, degustació i suport a emprenedors

DESPRÉS DE LA PAELLA AMB XORIÇO...

'Avolatte', l'estirabot 'hipster' que combina cafè amb llet i alvocat

22/5/2017

Un local a Melbourne llança un 'smothie' no apte per a tots els estómacs

Perversos espàrrecs

MIQUEL SEN | 14/5/2017

Raül Balam Ruscalleda: "A Instagram em presento com a 'fill de, orgull de fill'"

INÉS ÁLVAREZ / BARCELONA | 6/5/2017

El xef del restaurant 'Moments' i la seva mare mostren la seva relació i la seva cuina en el programa 'Motherchef', de #0, que reuneix també Paco Roncero i Mari Paz Fernández, Francis Paniego i Marisa Sánchez i Nacho Manzano i Olga Sánchez

RÀNQUING GASTRONÒMIC

El restaurant líder de TripAdvisor no vol ser-ho

VÍCTOR VARGAS LLAMAS / BARCELONA | 5/5/2017

El propietari de Bodega Biarritz el contraria encapçalar el llistat "per no poder satisfer les expectatives"

RÀNQUING GASTRONÒMIC

De tapes al "pitjor restaurant de Barcelona"

VÍCTOR VARGAS LLAMAS / BARCELONA | 5/5/2017

Els usuaris de TripAdvisor castiguen aquest local per la baixa qualitat de la carta i del servei

Rebel·lió contra la dictadura de TripAdvisor

VÍCTOR VARGAS LLAMAS / PATRICIA CASTÁN / BARCELONA | 5/5/2017

Restauradors i hotelers qüestionen la veracitat del gruix de crítiques perquè es poden emetre sense revelar la identitat

El Cafè del Mar més gran del món obrirà al Port Fòrum el 27 de maig

PATRICIA CASTÁN / BARCELONA | 3/5/2017

El 'beach club' oferirà 4.000 metres quadrats d'oci i gastronomia, i postes de sol des d'un vaixell per a 350 persones

La Fira de l'Espàrrec de Gavà rep 35 mil visitants

EL PERIÓDICO / GAVÀ | 3/5/2017

Aquest any GastroGavà ha incrementat el nombre de degustacions, amb un total de 13.252 tapes venudes

TASTOS, CURSOS, TERTÚLIES I DEGUSTACIÓ

Barcelona, capital del cafè 'indie'

LUIS BENAVIDES / BARCELONA | 1/5/2017

Una antiga nau del Poblenou acollirà la segona edició de l'Independent Barcelona Coffee Festival els dies 5 i 6 de maig

RETORN CULINARI

Sergio Fernández estrena nova temporada en Canal Cocina

EL PERIÓDICO / MADRID | 30/4/2017

El xef donarà el seu particular toc a les receptes tradicionals proposades pels espectadors a 'Cocinamos contigo'

ANIVERSARI AERI

La revolució del sifó aplicat a la creativitat gastro compleix 20 anys amb Ferran Adrià

28/4/2017

Està considerat com l'eina essencial en la revolució de la cuina del segle XXI

Ho veuràs, però no ho tastaràs

VÍCTOR VARGAS LLAMAS / BARCELONA | 26/4/2017

Les fotos gastronòmiques compartides a Instagram es mouen entre l'elogi i les crítiques de postureig

GENT CORRENT

«Busqueu una passió que us tregui del llit»

CARME ESCALES | 16/4/2017

Als seus 84 anys, Georgina Regàs ha viatjat al Senegal per ensenyar dones a fer confitura de mango com a impuls d'una cooperativa social

El +

Leo Messi regresará en febrero a Stamford Bridge, el lugar donde brilló por primera vez en Europa