SÈRIE DE RÈCORD

Ellen Pompeo cobrarà 16 milions d'euros a l'any

La protagonista d''Anatomía de Grey' renovarà amb la cadena ABC per dues temporades més

zentauroepp31194129 grey s anatomy   abc s  grey s anatomy  stars ellen pompeo a180118112605

zentauroepp31194129 grey s anatomy abc s grey s anatomy stars ellen pompeo a180118112605 / POMPEO

1
Es llegeix en minuts

Anatomía de Grey va camí de seguir batent rècords. Estrenada el ja llunyà 27 de març del 2005 a  la cadena nord-americana ABC (i amb més de 300 episodis emesos), la popular sèrie mèdica de Shonda Rhimes té assegurats dos anys més en pantalla amb la seva protagonista estrella al capdavant, l’actriu Ellen Pompeo, que per aquesta renovació cobrarà ni més ni menys que 20 milions de dòlars anuals (uns 16 milions d’euros). En el seu moment, Pompeo va dir que la igualtat de tracte laboral amb els actors és un dels grans problemes de Hollywood. Sembla que ella ho ha superat amb escreix.

Segons va explicar Pompeo a la revista The Hollywood Reporter, el seu contracte inclou un salari de 470.000 euros per episodi per a les temporades 15 i 16, així com bons i incentius que sumen més de 16 milions d’euros en total.

La cadena ABC va confirmar a l'agència AFP el nou contracte, però no va fer cap comentari sobre els emoluments, que convertirien la intèrpret que dona vida a la doctora Meredith Grey (personatge protagonista d'Anatomía de Grey) en l’actriu de televisió més ben pagada per a una sèrie dramàtica.

Segons la revista Forbes, l’actriu més ben pagada en la televisió és actualment Sofía Vergara, coprotagonista de la telecomèdia Modern Family, també de l'ABC, amb un sou total de 34 milions d’euros per temporada. Vergara està davant de Kaley Cuoco (The Big Bang Theory), que cobra 21 milions d'euros a l’any.

Vergara rep més del doble que la seva parella masculina a Modern Family, mentre que Cuoco està al mateix nivell que les estrelles masculines de la popular sitcom The Big Bang Theory, també segons la revista Forbes, que ha comptabilitzat fins a deu actrius entre els 20 millors salaris en produccions dramàtiques de televisió als EUA, el 2017.

Notícies relacionades

«La sèrie continuarà mentre Ellen vulgui», va assegurar Shonda Rhimes, creadora d'Anatomía de Grey, i un dels grans noms de la producció televisiva nord-americana, amb sèries com Scandal i Cómo defender a un asesino.Cómo defender a un asesino

«Tinc 48 anys i he arribat a un punt en què em sento còmoda reivindicant allò a què crec que tinc dret --va afirmar Pompeo--. No soc d'aquest tipus d'actrius que, després de protagonitzar algunes grans produccions i amb 24 anys, ja són artistes d'èxit, sinó que soc una intèrpret de carrera de fons».

Temes:

Salaris Sèries