COMPRES AMB NOCTURNITAT

Els concursants d''Operación Triunfo', d''operació Rebaixes'

Els 'triunfitos' han disposat de la Planta Jove d'El Corte Inglés per a ells sols durant una hora per comprar el que han volgut

fcasals41557595 television  chicos  de operacion  triunfo  en  el  corte  in180111143719

fcasals41557595 television chicos de operacion triunfo en el corte in180111143719 / Jose Irun

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio

¡Com ha canviat el conte! De centenars de persones esmolant els colzes a la porta d’El Corte Inglés per ser les primeres a comprar alguna cosa de rebaixes a set concursants d‘Operación Triunfo disfrutant de mitja planta per a ells solets durant una hora per emportar-se el que volguessin. El somni humit de tot consumista, fet realitat. Va passar dimecres a la nit al centre comercial de la plaça de Catalunya.

Es podria pensar que la histèria s’apoderaria d’ells al saber que serien com Michael Jackson quan li tancaven les botigues i ell assenyalava «això, això, això i això». Però els triunfitos es van comportar amb el mateix tremp amb què surten a l’escenari cada dilluns. Són nois sans, normals. Així que no es van fer veure amb escenes casposes com les que es veien en aquelles èpoques de cops de colze i travetes per poder agafar la mateixa peça rebaixada.

Alfred, Amaia, Agoney, Roi, Miriam, Aitana i Ana Guerra van arribar de l’Acadèmia sense saber que podrien comprar el que volguessin a la Planta Jove. Els esperaven 12 dependents i dos personal shoppers. Al saber la sorpresa van fer salts d’alegria i algun crit. Poca cosa més. Semblen tenir el cap al seu lloc.

Tot i així, van deparar moments divertits. Alfred va demanar unes sabates i quan li van preguntar per la talla, va dir: «M’adapto». A Aitana se li va il·luminar la cara quan, buscant uns jerseis, es va adonar que sonava la seva veu al fil musical. A Agoney li va passar el mateix mentre esperava emprovar-se unes esportives; va fer un duo amb ell mateix.

Notícies relacionades

Va ser una excursió balsàmica per a molts d’ells. Alfred va semblar haver superat l’atac d’ansietat que va patir en l’última gala. Aitana, que estava una mica deprimida per l’expulsió de Cepeda, va somriure més. I ningú diria que Agoney estava preocupat pels dos vessaments a les cordes vocals que va patir.

Per cert, ¿qui va triomfar en aquella operació rebaixes? Si fos pel nombre de bosses que es van emportar, Miriam. Cinc en  va omplir en tres quarts d’hora. ¡I li van sobrar 15 minuts!