El 'Sense ficció' de l'1-O bat rècords d'audiència

El programa de reportatges de TV-3 aconsegueix un 34,4% de quota de pantalla i 1,1 milions de teleespectadors

ficci

ficci

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sense ficció va batre aquest 9 de gener el seu rècord històric d'audiència amb el documental 1-O, que va aconseguir per al programa de reportatges de TV-3 un 34,4% de quota de pantalla.

En total, el treball, produït per MediaproMediapro dirigit per Lluís ArcarazoLluís Arcarazo, va ser seguit per 1.135.000 teleespectadors. L'emissió va destacar amb contundència davant la resta de l'oferta i va donar a TV-3 el liderat de la audiència del dia a Catalunya (18,1%), amb més del doble de quota que la segona cadena (Tele 5 i Antena 3, que van empatar amb un 8,9%).

'Les clavegueres d'Interior'

L'anterior rècord d'audiència del programa l'ostentava el reportatge Les clavegueres d'Interior, que es va emetre el mes de juliol passat i se centrava en la guerra bruta del Ministeri de l'Interior contra el sobiranisme català. En aquella ocasió, el treball va tenir un seguiment de 766.000 persones i un share del 30,1%. 

Notícies relacionades

El documental 1-O se centra en les persones "que van fer possible el referèndum" i reconstrueix escenes viscudes en diversos punts de votaciópunts de votació  amb imatges registrades per la productora, cedides d'altres mitjans i captades pels mateixos ciutadans amb els telèfons mòbils.

Gravació a les escoles

En concret, el reportatge mostra instants de diverses escoles de Barcelona, Arenys de Munt i Sant Julià de Ramis. En el transcurs de la crònica apareixen testimonis de diverses persones que expliquen com van viure l'1-O, intercalats amb aportacions gravades al lloc dels fets.

Temes:

TV-3