prova polèmica

Crítiques a 'Masterchef junior' per obligar els nens a matar una anguila

Els nens també van haver d'escorxar un conill i plomar una guatlla

masterchef-junior

masterchef-junior

2
Es llegeix en minuts

TVE-1 va emetre aquest dimecres el segon programa de la cinquena temporada de Masterchef junior, en què una de les proves consistia que els nens cuinessin plats inspirats en altres èpoques històriques.

No obstant, aquest repte va generar moltes crítiques per part de l'audiència, que va qüestionar si era realment necessari que els nens haguessin d'escorxar i esquarterar un conillplomar una guatlla o matar una anguila viva per fer els seus plats.

De fet, Juan Antonio, el jove participant que va haver de tallar el cap a l'anguila, va ser qui pitjor s'ho va passar, encara que TVE-1 hagi titulat el vídeo d'aquell moment "La divertida batalla de Juan Antonio contra l'anguila".

                         

                            La divertida batalla de Juan Antonio contra l'anguila La divertida batalla de Juan Antonio contra l'anguila

El mal trago de Juan Antonio

El nen no va parar de cridar "¡Déu meu, s'ha mogut!", "Jo no la mato, que es mou!", mentre altres de les seves companyes de concurs també mostraven la seva cara de disgust, fins que Samantha Vallejo-Nágera li va indicar com ho havia de fer: "Posa-la sobre la taula i la talles, com un xef", li va comentar la jurat al nen que, finalment, va seguir les seves instruccions no sense mostrar la mala estona que estava passant. 

Notícies relacionades

Mentrestant, Jordi Cruz es va acostar al concursant amb Jorge, el guanyador de l'última edició de Masterchef, per justificar la prova: "Aquí tenim producte fresquíssim, s'ha de moure", va afirmar el xef.

No obstant, el nen va ser contundent en la seva reflexió final: "Jo crec que a la peixateria te la donen morta".