DESENLLAÇ DEL 'TALENT SHOW'

Alba Gil es proclama guanyadora de 'La voz'

La concursant gaditana s'imposa en el duel final a Gabriele després d'una gala plena d'emoció en què Samuel va ser tercer i Pedro, quart

undefined41396988 television  programa la voz  final en  la  imagen  alba gil171222221413

undefined41396988 television programa la voz final en la imagen alba gil171222221413

1
Es llegeix en minuts
Juan Carlos Rosado / Madrid

Alba Gil s'alçat amb el triomf en el concurs de Tele 5 La voz després d'una intensa gala en què hi ha hagut molta emoció fins al final. Els vaivens han sigut la nota predominant de les votacions, que han anat oscil·lant a mesura que avançava el programa. Finalment, la balança de la votació popular s'ha decantat del costat del cantant madrileny, que s'ha imposat en el duel final a Gabriele. Samuel va ser tercer i Pedro va quedar eliminat a les primeres de canvi. 

Aquesta cinquena edició ha sigut la menys competitiva de la història del concurs produït per Boomerang TV, ja que ha hagut de lluitar contra el potent Tu cara me suena d'Antena 3. Tots dos han mantingut una ajustada pugna en la franja dels divendres que ha acabat passant factura al 'talent show' de Tele 5: de tenir un 24% en la seva anterior edició ha baixat al 17,3% que portava abans de celebrar-se la final. El concurs d'Antena 3 li ha anat retallat distàncies fins a superar-lo per poques dècimes en les seves últimes entregues.