PROGRAMA DE DOL

Mor Juanma Villar, concursant del primer 'Masterchef'

El madrileny, de 53 anys, era enginyer de comunicacions i va ser el segon participant expulsat de l'espai de TVE-1

juanma-villar

juanma-villar

1
Es llegeix en minuts

'Masterchef' està de dol. Aquest dimecres va morir Juanma Villar, concursant de la primera edició del 'talent show' culinari de La 1, tal com ha anunciat la productora Shine Iberia a Twitter. Madrileny i enginyer de comunicacions, tenia 53 anys. Els responsables de l'espai no han desvelat les causes de la seva defunció.

Notícies relacionades

Villar va ser el segon concursant expulsat de la primera temporada (el programa n'ha emès fins ara cinc edicions), però de seguida va connectar amb el públic perquè era un gran amant de la cervesa, beguda que utilitzava en els seus plats. Després de ser expulsar, va obrir un negoci en un mercat de Madrid amb curioses receptes que va mostrar en el programa. 

El concursant va descobrir la seva afició pels fogons per necessitat, segons va explicar a l'espai, ja que va haver d'aprendre a cuinar al començar a viure sol. Villar va començar amb receptes bàsiques, però a poc a poc va anar perfeccionant la seva tècnica i ampliant els seus coneixements culinaris a través dels llibres.