'Forocoches' es proposa boicotejar 'OT'

La plataforma 'on line' vol que Cepeda sigui el representant de TVE a Eurovisió

cepeda

cepeda

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cepeda, un dels concursants de la nova temporada d'Operación Triunfo,Operación Triunfo ja s'ha convertit en la viuda negra del programa. Fa quatre setmanes que se salva de l'expulsió i, una altra vegada, torna a estar nominat per abandonar l'Acadèmia després de la polèmica sobre el tracte que li van donar els jutges del concurs en l'última gala.

Aprofitant la controvèrsia sobre la seva permanència al talent show musical, la plataforma on line Forocoches s'ha proposat boicotejar el programa de TVE-1 i promoure una votació massiva per al concursant gallec.

Fins i tot hi ha propostes perquè Cepeda sigui l'elegit per representar TVE a Eurovisió, després que OT va anunciar fa unes setmanes que el pròxim participant espanyol en el veterà festival de la cançó sortirà entre els seus concursants i serà elegit en una gala

Una de les converses sobre Cepeda a ''. / Forocoches

Una de les idees proposades consisteix que els usuaris de Forocoches es descarreguin l'aplicació per salvar gratuïtament un concursant i, així, votar de manera massiva Cepeda perquè sigui l'elegit per actuar a Lisboa al mes de maig.

El Tekila i John Cobra

Notícies relacionades

Forocoches ja va promoure influir en el resultat d'altres concursos televisius, com el Got talent de Tele 5, en què va aconseguir que guanyés El TekilaEl Tekila, un fet que va indignar fins i tot un dels membres del jurat, Risto Mejide Risto Mejide.

El 2010, el fòrum també va aconseguir que el polèmic John Cobra John Cobra arribés a la selecció final del representant espanyol a Eurovisió, encara que finalment Daniel Diges fos l'elegit d'aquell any.