Polèmica

Els economistes Silvia Charro i Simón Pérez, acomiadats després del seu vídeo delirant

L'empleada de la immobiliària de luxe Engel & Völkers i el professor de l'Escola de Finances EIAF parlaven sobre hipoteques en actitud poc seriosa

simon-perez-silvia-charro

simon-perez-silvia-charro

2
Es llegeix en minuts

Parlar d'economia sol ser bastant avorrit i Periodista Digital, el lloc web que dirigeix el periodista Alfonso Rojo, va decidir proposar fa uns dies a dos economistes, la parella formada per Simón Pérez i Silvia Charro, perquè parlés del tema ¿Per què les hipoteques fixes són tan convenients? en un vídeo publicat el dimarts 12 de desembre.

Fins aquí, tot normal. L'estrany és que aquest vídeo s'ha convertit en viral a les xarxes aquest dijous, per les formes i l'actitud que la parella mostra davant la càmera. Fet que sembla haver desembocat en el seu acomiadament.

Aparentment engatats

La gravació en qüestió dura vuit minuts. Simón Pérez, professor de l'Escuela Internacional de Administración y Finanzas (EIAF), un docent universitari polèmic en altres aparicions a la tele i altres mitjans, amb un ampli currículum en temes de finances internacionals, màsters i postgraus, i la seva dona, Silvia Charro, empleada de la immobiliària de pisos i cases de luxe Engel & Völkers, apareixen aparentment engatats en el vídeo.

Però aquesta fama efímera sembla haver jugat també en contra seu: la immobiliària ha acomiadat la seva col·laboradora, segons La InformaciónLa Información' i també Libre Mercado (del grup Libertad Digital). Això sí, la dona, en un altre vídeo penjat aquest mateix dijous per Periodista Digital, oferia una resposta als seus haters, en pijama i des del llit: "hatersGràcies al vostre odi i a la gent que li faig fàstic… ¡També n'hi ha molts que em volen conèixer i anar-se'n a prendre copes amb mi! (...) L'únic que he fet ha sigut estar cinc minuts davant una càmera i no li he fet mal a ningú, i ¡com us hi acarnisseu!".

Silvia Charro i Simón Pérez venien del dinar d'empresa

En unes declaracions a 'ElDiario.es', la consultora immobiliària ha assegurat que els van contactar quan estaven "en el dinar d'empresa", i que després de demanar "permís" al seu cap va anar amb el professor al plató, on, assegura, van decidir "intentar fer una paròdia, aparentar que anàvem una mica beguts, i estar de conya", amb l'objectiu d'obtenir una resposta a les xarxes "que beneficiés la inauguració de la seva companyia".

El seu company, per la seva part, ha assegurat a Reason why que es tractava d'"una campanya de publicitat que se'ls en ha anat de les mans". El cert és que el vídeo en qüestió, que ja ha superat de sobres el milió de visualitzacions, i els jocosos comentaris a la xarxa Twitter han convertit els seus noms en trending topic aquest dijous.

Entre els tuits més divertits sobre l'assumpte hi ha aquest, de Juan Ceñal.

Notícies relacionades

O aquest altre de Marianónimo Rajoy:

Fins i tot Gabriel Rufián va entrar en joc, a la seva manera: