ES RODARÀ A PRINCIPIS DEL 2018

Netflix confirma que Robin Wright protagonitzarà l'última temporada de 'House of Cards'

Kevin Spacey no sortirà a la sisena i última entrega de la sèrie, que tindrà vuit capítols

house-1200

house-1200

2
Es llegeix en minuts

La sisena i última temporada de House of Cardsse centrarà en el personatge de Robin Wright com a presidentaRobin Wright , segons ha confirmat el president de Continguts de Netflix Inc., Ted Sarandos, durant la Conferència Mundial de Mitjans de Comunicació UBS de Nova York celebrat aquest dilluns. La producció del drama polític més exitós de la plataforma començarà a principis del 2018, constarà de vuit episodis i no comptarà amb el fins ara protagonista i productor executiu, Kevin Spacey, que va ser acomiadat després de sortir a la llum que havia abusat sexualment de diversos homesKevin Spacey.

L'anunci s'ha produït després de la decisió presa el mes passat per la cadena de tallar tots els vincles amb Spacey. "Hem arribat a un acord per produir sis temporades de House of Cards. Serà una temporada de vuit episodis [les anteriors eren de 13]. La producció començarà a principis del 2018 i no inclourà Kevin Spacey", ha explicat Sarandos.

"Estem molt entusiasmats d'haver pogut arribar a un acord per a la conclusió de la sèrie per als fans", ha dit Sarandos, que també ha donat les gràcies a les 370 persones que fan House of Cards, i les 2.000 persones a Baltimore que han arribat a dependre de la sèrie per a les seves feines. Estem realment emocionats per la creativitat aconseguida al final de la sèrie", ha transmès el directiu.

Netflix i els productors de House of Cards, Media Rights Capital, van anunciar el mes passat que se suspenia la producció de la sisena temporada i que Spacey ja no tornaria a participar sisena temporada Spacey en la sèrie, en què interpretava el president dels Estats UnitsFrank Underwood.

Encara sense data d'emissió

El que no va especificar Sarandos és quan s'emetrà la sisena temporada, ni tampoc com es liquidarà el personatge de Spacey.

Al final de la cinquena temporada, Claire Underwood guanyava les eleccions i es convertia en la primera presidenta dels EUA, vencent el seu propi marit. "El meu torn", diu en l'última escena, mirant a càmera, des del Despatx Oval.

Robin Wright ha guanyat un Globus d'Or pel seu paper de la maquiavèl·lica Claire Underwood i cinc nominacions Emmy.

L'escàndol Spacey

A finals d'octubre va saltar l'escàndol dels abusos sexuals comesos per Kevin Spacey, de 58 anys, després de ser acusat -al portal Buzzfeed News- pel també actor Anthony Rapp d'haver intentat abusar d'ell quan aquest era un adolescent. Spacey es va veure forçat llavors a respondre a les acusacions i va dir que no recordava l'incident, però que si s'hagués produït li devia a Rapp "la més sincera disculpa". 

"Honestament, no recordo l'incident [durant una festa a l'apartament de Nova York], que hauria tingut lloc fa més de 30 anys. Però si em vaig comportar com ell descriu li dec la més sincera disculpa pel que hauria sigut un comportament ebri profundament inapropiat", va dir Spacey.

Notícies relacionades

"Intentava seduir-me. No sé si hauria utilitzat aquest llenguatge. Però era conscient que estava intentant tenir sexe amb mi", va assegurar Rapp. Spacey, segons el relat del denunciant, el va agafar "com quan el marit agafa la seva dona" la nit de noces i se li va estirar a sobre. Rapp va dir no recordar quant temps va estar Spacey en aquesta posició, però va explicar que després d'uns segons va aconseguir treure-se'l de sobre.

Després de l'acusació de Rapp en van arribar altres, com la de Harry Dreyfuss, fill del també actor Richard Dreyfuss. També van denunciar els abusos del guanyador de l'Oscar diversos treballadors i extreballadors de House of Cards, així com un jove britànic que també el va acusar d'una agressió el 2008, quan el protagonista d'American Beauty treballava a la capital britànica com a director artístic del teatre Old Vic.