MOMENT ÍNTIM

Ferreras a Pastor: "Aquest premi és per a tu, gràcies"

El periodista de La Sexta s'emociona al dedicar el guardó Cambio 16 a la seva dona

El periodista de La Sexta s’emociona al dedicar el guardó Cambio 16 a la seva dona. / LA SEXTA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Antonio García Ferreras ha mostrat el seu costat més sensible al rebre el premi Cambio 16 en la categoria de periodisme. Els espectadors de La Sexta i especialment del seu programa, Al rojo vivo,Al rojo vivo estan acostumats a veure un periodista enèrgic, crític i amb molta força. En aquesta ocasió, però, Ferreras no s'ha pogut contenir i ha mostrat la seva cara més íntima. 

El seu propi programa, aquesta vegada liderat per Cristina Pardo, Cristina Pardooferia les imatges del presentador habitual rebent el premi. Només de començar l'espai, Pardo reconeixia: "Potser hi ha gent que es preguntarà, ¿on és Antonio García Ferreras?". La pregunta tenia fàcil resposta: el cap era guardonat. 

Entre llàgrimes

El mateix programa donava pas a les declaracions de Ferreras després de rebre el premi. El moment cúspide del discurs ha arribat quan el periodista ha tingut un record, visiblement emocionat, per la seva dona, Ana Pastor. Entre llàgrimes, ha dit: "Aquest premi o aquesta abraçada són per a ella. És un moment molt intens per a nosaltres. Per la seva infinita capacitat per a la bondat, perquè m'envolta amb la seva intel·ligència, perquè em subjecta i perquè cada dia se sobreposa a les amenaces i al terror. És per a tu, gràcies".

Pastor està passant uns moments durs. Els últims dies ha rebut amenaces de mort a través de les xarxes socials, i no és la primera vegada. Aquest dilluns, la presentadora d'El objetivo,El objetivo, també de La Sexta, es va dirigir directament al ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, per reclamar-li que estigués atent a aquestes amenaces. Potser per això s'ha pogut veure un Ferreras molt emocionat i sensible al parlar de la seva dona. Els sentiments han estat a flor de pell. 

"A l'equip de La Sexta"

Notícies relacionades

En les seves declaracions, Ferreras no ha volgut oblidar els seus companys de feina i ha afirmat que "aquest premi és per a tot l'equip de La Sexta, que ha sigut capaç de treballar amb passió en un moment excepcional per a aquest país". 

Ferreras també ha aprofitat la gala per defensar un "periodisme arriscat i amb un punt de rebel·lia". El presentador ha afirmat creure en aquest tipus de periodisme.