Estrenes de pagament

'SMILF' arriba a Movistar Series, i 'Profesor T,' a Cosmo

Aquest dilluns també s'emeten noves temporades de 'The girlfriend experience' i 'Shameless'

zentauroepp40747252 alexandra   anna reimer as larry bird  frankie shaw as bridg171103203357

zentauroepp40747252 alexandra anna reimer as larry bird frankie shaw as bridg171103203357 / Mark Schafer

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns s’acumulen les estrenes a la tele de pagament. Algunes són de noves temporades de sèries ja en actiu, com la segona entrega de The girlfriend experience i la vuitena de Shameless, però dues de les ficcions són noves de trinca: SMILF (Movistar Series), i Profesor T (Cosmo).

    

SMILF és obra de l’actriu Frankie Shaw, intèrpret de sèries com Mr. Robot i Mixology, que en aquesta ocasió ha escrit, produït, dirigit i protagonitzat aquesta comèdia dramàtica sobre una jove mare soltera, els seus amics i amors. Està basada lliurement en episodis de la seva pròpia vida i en el seu curt homònim, premiat a Sundance fa dos anys. Movistar Series (dial 11) l’ha estrenat aquesta matinada (4.00) al mateix temps que Showtime als EUA, però l’ofereix sota demanda i la reemetrà els dissabtes (22.00).

    

Shaw encarna Bridgette, una noia de 20 anys que viu en un barri al sud de Boston, amb unes inquietuds (relacions personals, sexe i recerca de feina) que xoquen amb la dura realitat de ser una mare soltera. Compta amb l’incondicional, però peculiar suport, de la seva orgullosa mare, Tutu (Rosie O’Donnell), que viu segons les seves pròpies regles.

INVESTIGACIÓ POLICIAL

 Profesor T. és molt diferent. Es tracta d’una famosa sèrie belga d’investigació policial que podrà veure’s de dilluns a dijous al canal Cosmo, que l’estrena també avui (22.00). El protagonista és Koen De Bouw, un conegut actor flamenc que interpreta el professor Jasper Teerlinck, un home peculiar a mig camí entre el doctor House i Merlí, dotat d’una increïble intel·ligència i carisma entre els seus estudiants, que sol ajudar la policia en els casos i crims més complicats. 

    

L’home pateix un trastorn obsessiu compulsiu, a causa d’un trauma que va tenir lloc en la seva infància, encara que ha après a conviure amb aquest problema.

    

Aquesta producció europea, de la qual ja s’han gravat tres temporades, s’inicia quan una antiga alumna anomenada Annelies Donckers (Ella Leyers) i que ara és inspectora de policia, el visita a la universitat i li demana ajuda per atrapar un esmunyedís criminal: un violador en sèrie que causa el pànic al campus. Tot i aquesta inicial col·laboració, alguns comandaments, com es veurà, no estan d’acord que  Teerlinck sigui assessor del Departament d’Homicidis d’Anvers. En canvi, una veterana comissària, sí.

DUES TRAMES INDEPENDENTS 

Una mica abans que SMILF, Movistar Series (dial 11) estrena, al mateix temps que als EUA i en doble episodi, la segona temporada de The girlfriend experience, que també ofereix sota demanda. La nova entrega d’aquesta sèrie, produïda per Steven Soderbergh, aborda dues trames independents en episodis alterns: una situada a Washington i una altra a Nou Mèxic.

    

La primera està ambientada en plena campanya d’eleccions presidencials, i segueix els passos d’Erica Myles, directora financera d’un lobby del partit republicà, i Anna Garner, una dona segura de si mateixa i independent que dirigeix una exclusiva xarxa d’escort girls. Pressionada des de dalt, Erica decideix reclutar Anna perquè s’encarregui de fer xantatge a un poderós inversor.

    

La veterana Shameless torna a Movistar Series (21.30) l’endemà de la seva estrena als EUA i en VOS, amb totes les temporades disponibles sota demanda. Atrevida i gamberra, segueix les peripècies de la família Gallagher, uns camells que s’han enriquit amb el tràfic de drogues. 

Notícies relacionades

    

Guanyadora d’un premi Emmy i nominada a un Globus d’Or, aquesta comèdia està protagonitzada per  William H. Macy, Emmy Rossum i Joan Cusack, entre altres actors.