CANVI SORPRESA

TV-3 acomiada Nuria Roca per burofax

La tele autonòmica atribueix la decisió a la "situació pressupostària" de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

nuriaroca

nuriaroca

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

TV-3 ha rescindit el contracte de la presentadora valenciana Nuria Roca, al capdavant del magazín matinal de la tele autonòmica 'A tota pantalla'. La comunicadora, una de les grans apostes de la temporada de TVC,una de les grans apostes  va rebre dijous un 'burofax' en què se li comunicava la decisió.

Roca ha explicat en una nota que «fins dimecres passat» va estar treballant i «reformatejant» el programa per «expressa petició dels responsables de continguts de la cadena». La comunicadora també afirma que se la va informar de l’acomiadament «sense argumentar cap motiu» i afegeix que tant el director de TVC, Vicent Sanchis, com els directors de continguts i el codirector del programa, Òscar Nogueira, han mostrat «la seva sorpresa i el seu total desacord» amb la decisió presa per la CCMA.

Un portaveu de la tele autonòmica ha comentat, per la seva part, que la rescissió d’ocupació s’ha produït d’acord amb el que està previst «en unes clàusules» del contracte i que la decisió obeeix a la «situació pressupostària» de la CCMA, afectada per una «forta caiguda» dels ingressos publicitaris, cosa que obliga a «optimitzar» els recursos i a «ajustar les despeses no imprescindibles». Des de TVC s’ha insistit que aquesta rescissió de la relació laboral «només afecta» Roca, perquè el programa està pendent de tornar a la graella de TV-3.

NOMÉS SET ENTREGUES

Notícies relacionades

El magazín es va estrenar el 12 de setembre passat i es va presentar als mitjans com «una illa d’entreteniment enmig d’un mar d’actualitat informativa constant». Fins al 22 de setembre, dia de la seva última emissió, s’havien ofert set entregues de l’espai, que ha anat saltant sistemàticament de la programació per l’actualitat política i que ha registrat unes discretes xifres d’audiència (al voltant del 6% de quota de pantalla).