CITA INFANTIL

La Festa dels Súpers retalla el seu horari

TV-3 redueix dissabte la celebració, "per prevenció i seguretat", i manté les activitats de diumenge

olerin35891801 teletodo  festa dels supers  festa super 3171019183717

olerin35891801 teletodo festa dels supers festa super 3171019183717 / GUILLEMFOTOGRAFS CAT GUILLEM URB

1
Es llegeix en minuts

La Festa dels Súpers, que se celebra aquest cap de setmana a l'anella olímpica de Montjuïc, modificarà el seu horari, segons publica la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a la seva web. En un principi, la celebració havia de durar tot el cap de setmana, al matí i a la tarda, però dissabte només tindrà lloc entre les 10.00 i les 14.00 hores. En canvi, diumenge sí que es mantindrà tot el dia.

Segons la CCMA, aquesta decisió obeeix a una qüestió de seguretat. "La Festa ha hagut de canviar l'horari de dissabte i concentrar les activitats al matí per prevenció i seguretat ja que a la tarda coincidiria amb la manifestació que s'ha convocat a Barcelona i que podria ser massiva", explica el comunicat.

Així, els espectacles centrals seran dissabte i diumenge, a les 12.00, i diumenge, a les 16.00 hores.

Nou disc

La Festa dels Súpers, que aquest any arriba a la 21a edició, fa en aquesta ocasió una crida a la sostenibilitat del planeta amb el lema 'Tenim el poder', en referència als poders que tenes les elfes Nenúfar i Matoll per salvar l'arbre màgic amb l'ajuda dels Súpers. La Festa coincideix amb la publicació del nou disc del Super3, que es podrà escoltar en primícia aquest cap de setmana.

Notícies relacionades

Els nens tindran l'oportunitat de participar en les més de 150 activitats gratuïtes repartides pel recinte i assistir a 50 espectacles, entre els quals figuren l'actuació de la família del Super3.

L'acte també es podrà seguir en directe pel canal Super3, amb connexions durant tot el cap de setmana amb el plató del programa 'Info K', instal·lat a Montjuïc,  programa 'Info K',i intervencions protagonitzades per totes les cares del canal. A més, diumenge (12.00) el Super3 i TV-3 oferiran l'espectacle final de la família del Super3 .