invitació acceptada

Évole entrevistarà Maduro, seguidor de 'Salvados'

El president veneçolà va confessar que seguia tots els diumenges el programa de La Sexta

mbenach40162273 venezuela s president nicolas maduro speaks during his weekl170918101100

mbenach40162273 venezuela s president nicolas maduro speaks during his weekl170918101100 / HANDOUT

1
Es llegeix en minuts

Jordi Évole ha aconseguit una de les entrevistes més perseguides en la història de 'Salvados': la del president veneçolàNicolás Maduro.

Així ho ha confirmat el mateix mandatari en una trobada amb mitjans internacionals, després d'haver rebut un vídeo del periodista català amb la seva petició.

"President, soc Jordi Évole, periodista de 'Salvados'. Vostè ja sap que a Espanya es parla molt de Veneçuela. Així que, per contrastar, ens agradaria desplaçar-nos fins a Caracas i fer-li una entrevista. ¿L'accepta?", van ser les paraules d'Évole en la seva petició.

Ironia amb els Jordis

Maduro va acceptar l'entrevista, explicant que veia 'Salvados' cada diumenge i, recorrent a la ironia, li va fer una advertència a Évole: "Ves amb compte, perquè a Espanya estan empresonant tots els Jordis", va explicar, al·ludint a l'empresonament de Jordi Sànchez Jordi Sànchez, president de l'ANC, i Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural.

"Pots venir aquí a Caracas quan vulguis i aquí estic a les teves ordres, a les ordres de 'Salvados', a les ordres d'Espanya", va afegir el president.

"Periodista mordaç"

Notícies relacionades

Maduro també va voler aclarir als veneçolans que no coneguessin Évole qui era. "Jordi Évole, per als que no el conegueu, dirigeix un programa d'entrevistes que es diu 'Salvados'. Jo el miro sempre, cada diumenge. És un programa bo, molt bo, candent. No és un periodista complaent, és mordaç, investigatiu i informat".

El president veneçolà va aprofitar l'ocasió per convidar un altre programa de La Sexta que va afirmar que veia també sempre. "Si vol venir 'Zapeando''Zapeando', que vinguin amb tu. Fem un programa de 'Zapeando' aquí i un programa de 'Salvados' també. Nosaltres estimem Espanya", va concloure.