per difamacions

Paula Vázquez demanda Eduardo Inda

La presentadora denuncia "la campanya d'odi i assetjament" d''OK Diario'

vazquezinda

vazquezinda

1
Es llegeix en minuts

Paula Vázquez ha emprès accions legals contra 'OK Diario', dirigit per Eduardo Inda, per "la campanya d'odi i assetjament", així com per "la falsedat de les seves acusacions" sobre ella.

Tot es deu a un article publicat a OK Diario titulat "Paula Vázquez se'n riu dels incendis", en referència als focs que han afectat Galícia en els últims dies.

En l'article, el diari va rescatar un tuit de la presentadora en què va escriure: "Hauríem d'haver cremat banderes a Galícia a veure si així venien corrent els 'muy patriotas y mucho patriotas'", al·ludint a la situació a Catalunya.

"Acusacions falses"

Vázquez va anunciar llavors a través de les xarxes socials que havia denunciat 'OK Diario' per "acusacions falses". "Estimo la meva terra i per això em queixo del mal ús dels recursos que tenim en aquests moments. D'altra banda, que Eduardo Inda parli malament de mi, m'ho agafo com un elogi", va escriure al seu compte d'Instagram, que després també va publicar al seu Twitter.

Notícies relacionades

Amenaces

Arran de l'article publicat a 'OK Diario', la presentadora s'ha fet ressò d'unes amenaces rebudes per Whatsapp anunciant que també "estan denunciades". "Aquesta és només una de les mostres d'assetjament i odi que m'arriben gràcies a Eduardo Inda i el diari que dirigeix, 'OK Diario'", va comentar a Instagram.