llàgrimes a la ràdio

L'emotiva reconciliació de Rahola i Sardà

La periodista ha demanat perdó al seu company segellant les seves disculpes amb una abraçada i un petó

rahola

rahola

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La convulsa jornada de l'1-O 1-O ha sigut aquest dilluns el tema central del programa més escoltat de la ràdio a Catalunya, 'El món a RAC1' de Jordi Basté, on, a més, s'ha viscut un emotiu moment protagonitzat per dos dels seus col·laboradors, Xavier Sardà i Pilar Rahola.

La tertúlia 'El perquè de tot plegat' comptava aquest matí amb la participació dels dos periodistes, a més de Màrius CarolAntonio Baños Joan López Alegre. Quan el presentador ha donat pas a Rahola perquè analitzés tot el que havia passat durant el referèndum, ella ha volgut començar el seu discurs demanant-li perdó a Sardà, que durant la jornada de diumenge havia participat com a analista en l'especial 'Al rojo vivo' d'Antonio García Ferreras que va emetre La Sexta.

Un paper difícil

"Ahir, enmig de tantes emocions, li vaig enviar un missatge dient-li al Xavier que ho havia fet molt malament i no ho vaig corregir. He de dir que no s'ho mereixia, perquè sé com n'és de difícil el paper que ha tingut aquests dies i la dignitat que va mantenir", ha afirmat Rahola, una de les més fermes defensores de l'independentisme i moltes vegades enfrontada ideològicament a Sardà, mentre se li tallava la veu i es començava a emocionar.

"¡Deixa'm fer-te un petó!", li va dit llavors a Sardà, mentre la resta de presents a l'estudi de RAC 1 informaven els oients que els protagonistes de l'escena estaven plorant. "¡I s'estan besant!", han fet broma, per alleugerir la tensió del moment.

Notícies relacionades

"El Xavier és un tio collonut i d'emocions molt intenses i li vaig clavar una urpada quan no s'ho mereixia", ha reiterat Rahola, mentre Sardà li agraïa el seu gest confessant que no sabia què es trobaria aquest dilluns quan ha sabut que la veuria a la ràdio. "¡Tant de bo que no em renyi!, he pensat, perquè ara ningú està per renyar ningú", ha comentat el periodista entre les rialles dels seus companys.

Una mica d'emotivitat després d'una jornada marcada per moments de tensió i violència.