¿Què es pot veure avui, divendres, a la televisió? 'Tu cara me suena', el millor de la programació

La nova temporada del concurs i la pel·lícula 'El último desafío' són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La programació de la tele avui té com a programes més destacats: la nova temporada de 'Tu cara me suena', la pel·lícula 'El último desafío' i el Celta-Girona de Lliga.


Esport


CELTA-GIRONA

21.00 GOL

Des de l'estadi de Balaídos, retransmissió del partit avançat de la setena jornada de la Lliga Santander, en què el Celta de Vigo (13è a la taula, amb set punts) rep el Girona (17è en la classificació, amb cinc punts).


Programa


TU CARA ME SUENA

22.00 ANTENA 3

La sisena entrega del popular xou d’imitadors que presenta Manel Fuentes, amb Carlos Latre, Lolita, Chenoa i Àngel Llàcer de jurat, torna a A-3 amb un gran decorat, on donaran la cara Miquel Fernández, Diana Navarro, Lucía Jiménez, Raúl Pérez, David Amor i Lucía Gil, entre altres.


Sèrie


COM SI FOS AHIR

15.50 TV-3

Després de patir molt per evitar que ho descobrís, la Júlia i el Pep aconsegueixen celebrar la festa sorpresa per a l’Eva a la terrassa de casa. Només hi falta la Marta. Està enfadada per la presència del Cesc, l’home que el Miquel ha introduït a Adalisa, i decideix buscar consol mitjançant una aplicació de contactes.


Cine


EL ÚLTIMO DESAFÍO

22.30 TVE-1 // Acció ★★★

Notícies relacionades

Direcció: Kim Jee-woon Actors: Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Johnny Knoxville País: EUA (2013) 107 minuts

Hollywood va contractar l’eficaç director sud-coreà Kim Jee-woon per debutar als EUA amb aquest film d’acció i aire de 'western', que va servir perquè Schwarzenegger, llavors ja exgovernador de Califòrnia, tornés a protagonitzar un film després de 10 anys. Aquí ell és el xèrif d’un petit poble fronterer amb una càrrega del passat com a policia de Los Angeles. I el seu antagonista és, ni més ni menys, que Eduardo Noriega, un narco mexicà fugat durant un trasllat i que, ajudat pels seus sequaços, s’enfrontarà a l’agent. Pel que fa al realitzador, Jee-woon, és un habitual del Festival de Sitges ben conegut gràcies a la seva trilogia 'A bittersweet life', 'El bueno, el malo y el raro' i 'Encontré al diablo'.