PRODUCCIÓ DOCUMENTAL

Netflix descobreix Lady Gaga

La plataforma de televisió estrena un documental que segueix l'artista en la seva intimitat durant tot un any

gaga

gaga

1
Es llegeix en minuts

El 15 de setembre passat es va fer públic que Lady Gaga havia sigut internada en un centre mèdic afectada de fibromiàlgiafibromiàlgia, i el 18 de setembre es va confirmar el que es temia: la cantant nord-americana va suspendre els dos concerts que havia de realitzar al Palau Sant Jordi va suspendre concerts  Palau Sant Jordi de Barcelona el 21 i el 22 d'aquest mateix mes. I precisament aquest divendres, 22 de setembre, la plataforma de televisió per internet Netflix estrena a tot el món 'Gaga: Five Foot Two', documental íntim i sense restriccions, sobre un any en la vida de l'artista.

Presentat en l’últim Festival Internacional de Cine de Toronto 'Gaga: Five Foot Two' és una producció documental dirigida per Chris Moukarbel ('Banksy Does New York') que mostra la dona darrere de l’artista, els seus vestits, la brillantor i el glamur. Fora de l’escenari, a l’estudi, desconnectada i a casa, presenta «un centelleig espontani de Gaga a través d’una sèrie de pujades i baixades personals i la culminació d’un any de viatge emocional» segons avança Netflix. Així, l’obra reflecteix des dels drames de les seves relacions personals fins a problemes de salut o la recerca de consol en el seu cercle més personal, i fins a la superació de les seves inseguretats. Com assenyala la plataforma, la producció presenta «el duel entre la vida com una superestrella i la d’una dona normal».

  

Notícies relacionades

  «És un moment curiós quan et conviden a estar al 'backstage' i pots presenciar la crua realitat que hi ha darrere d’un individu, encara més quan aquesta persona és una de les figures públiques més reconeixibles, influents i buscades de la cultura actual», va explicar Lisa Nishimura, vicepresidenta de documentals originals a Netflix, que va assegurar que el director Chris Moukarbel porta «hàbilment» al món íntim de Lady Gaga, permetent «experimentar l’impuls, el conflicte, la passió, la complexitat i el procés creatiu profundament personal que hi ha darrere d’aquesta singular artista».

Per la seva part, Moukarbel reconeix que va tenir l’oportunitat «excepcional de crear el retrat d’una artista amb un cor i una ment insòlits. Em sento realment afortunat que Gaga confiés en mi i en la meva visió».