Junqueras fa pujar l'audiència de La Sexta

El retorn d''El Objetivo' d'Ana Pastor, amb una entrevista al líder d'ERC, suma un 9,4% de 'share'

junqueras

junqueras

1
Es llegeix en minuts

La nova temporada d''El Objetivo', que presenta Ana Pastor, va tornar aquest diumenge amb èxit. L'entrevista a Oriol Junqueras va fer pujar les audiències de diumenge de La Sexta. El programa va sumar a tot Espanya un 9,4% de 'share', amb una mitjana d'1.487.000 espectadors, superant àmpliament el global de la cadena en tot el dia, que va ser del 5,4% de quota de pantalla.

A Catalunya, l'entrevista de Pastor a Junqueras va registrar una audiència del 13,9%. Els teleespectadors van avalar així el nou format d''El Objetivo', en què la periodista no està 'sola davant el perill', sinó que, després d'entrevistar el convidat, es dona pas a la intervenció dels espectadors, que podran fer preguntes al convidat. 

Notícies relacionades

En l'entrevista, Junqueras va abordar els dubtes que desperta el referèndum de l'1-O i va deixar clar que no complirà una inhabilitació del Govern central.

El lideratge de la nit se'l va emportar Antena 3 amb l'emissió de la cinta 'Somos los Miller' en el seu espai 'El peliculón'. La pel·lícula va mantenir un 14,6% de quota de pantalla i va aconseguir una mitjana de 2.054.000 espectadors.